fbpx

Premiul Red Dot 2011 pentru Design Hotels™

Text: Anca Rotar

Principala sursă de informare a celor care cred că stilul nu trebuie să lipsească din nicio vacanţă, compania Design Hotels™ a fost recompensată cu premiul Red Dot 2011 la categoria Communication Design pentru seria de cărţi Limited Collector’s Edition 2011 editată de compania Design Hotels™. Este vorba de un pachet special format din două volume – The Design Hotels™ Book, Edition 2011 şi Made By Originals – ambalate într-o elegantă şi modernă „valiză” din carton, creată de atelierul berlinez MaginWulf Studios.

Premiul Red Dot 2011 pentru Design Hotels™

Primul dintre acestea este un adevărat who’s who al boutique hotelurilor, updatat în fiecare an, a cărui ediţie curentă cuprinde 200 de destinaţii din 119 locaţii de pe întregul glob, toate alese pe sprânceană. Mizând pe unicitatea designului, volumul combină imagini captivante cu recenzii amănunţite şi o dinamică prezentare grafică, pentru a oferi cititorului un profil captivant al fiecăruia dintre hotelurile incluse în paginile sale. O mică – dar semnificativă parte – dintre hotelurile-vedetă incluse în acest volum, au fost, de altfel, prezentate publicului din România de către igloomedia, în ediţia 2007 a albumului Arhitecturi văzute prin igloo.

Premiul Red Dot 2011 pentru Design Hotels™

Cel de-al doilea titlu inclus în ediţia limitată, Made By Originals, prezintă publicului personalităţile creative din spatele proiectelor a 33 boutique hoteluri. Este vorba despre proiecte originale, realizate de personalităţi originale, în spiritual ospitalităţii, al autenticităţii culturale şi, nu în ultimul rând, al arhitecturii inspirate şi inspiraţionale. Cu ilustraţii realizate de fotografi şi artişti grafici renumiţi, şi texte semnate de jurnalişti de talie internaţională, albumul este atât o sursă de informaţie, cât şi un puternic statement în favoarea individualităţii şi inovaţiei. Design Hotels™ a fost lansat şi site-ul www.MadeByOriginals.com, o publicaţie online ce completează informaţiile oferite în volum prin clipuri şi ghiduri de călătorie.

Premiul Red Dot 2011 pentru Design Hotels™

Nu atât o bază de dată a boutique hotelurilor cât o colecţie de poveşti captivante, compania Design Hotels™ a fost fondată în 1993, la Berlin, de către Claus Sendlinger şi, între timp, s-a extins la Londra, Barcelona, New York, Singapore şi Perth. Misiunea sa a fost, încă de la început, de a oferi publicului din întreaga lume şansa unor experienţe de vacanţă de neegalat, atât din punct de vedere estetic, cât şi cultural.

Premiul Red Dot 2011 pentru Design Hotels™

Pachetul Limited Collector’s Edition poate fi achiziţionat de pe site-ul oficial al Design Hotels™ sau din oricare dintre hotelurile partenere ale companiei.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0