fbpx

Prezentare Laminam Italia la Piastrelle Concept Store din Braşov

Concept store-ul Piastrelle din Braşov, de pe Calea Bucureşti nr. 10, a găzduit în 12 decembrie un eveniment destinat profesioniştilor locali din domeniu şi care a marcat prezentarea pentru prima dată în România a unei inovaţii absolute în materie de placări, marca Laminam – Italia: plăci ceramice cu dimensiunea de 1000x3000x3mm şi o greutate de 7 kg/mp. Materialul de calitate superioară este potrivit pentru orice aplicare solidă, la interior sau la exterior, pentru realizarea de construcţii sau mobilier, design interior, arhitectură navală şi multe altele.

Prezentare Laminam Italia la Piastrelle Concept Store din Braşov

Piastrelle oferă clienţilor săi din Braşov şi zona adiacentă gresie şi faianţă, obiecte sanitare şi mobilier de baie import Italia. Primul concept store PIASTRELLE CITY, finalizat la mijlocul anului 2011 în Braşov, situat pe Calea Bucureşti nr. 10 (la parterul clădirii ASIT) este un spaţiu modern în care clienţii pot descoperi o abordare originală de prezentare a materialelor pentru finisarea oricărui spaţiu urban.

Piastrelle comercializează în principal gresie şi faianţă de la cele mai mari şi renumite case de producţie ceramică din Italia, oferind clienţilor faianţă, plăci şi listuri decorative, gresie de interior şi gresie porţelanată pentru spaţii interioare şi exterioare, spaţii comerciale (showroom-uri şi hypermarket-uri), spaţii tehnice (hale industriale şi fabrici pentru industria alimentară), gresie şi mozaic pentru piscine, klinker şi cărămidă aparentă.

Prezentare Laminam Italia la Piastrelle Concept Store din Braşov

Piastrelle oferă soluţii complete pentru amenajarea interioarelor indiferent de stil, astfel că are în portofoliul de produse obiecte sanitare pentru baie, realizate din ceramică albă şi colorată, cu design clasic, modern sau retro, robineţi şi baterii pentru baie, mobiliere specifice, căzi cu sau fără hidromasaj, cabine de duş şi accesorii de baie.

În completarea gamei de produse, Piastrelle propune soluţii arhitecturale precum faţade ventilate, pardoseli flotante pentru interior sau pentru terase circulabile sau placări cu plăci ceramice slim – cea mai nouă tehnologie în lumea ceramicii care permite replacarea unor suprafeţe cu ceramică, fără a decapa plăcile vechi şi fără deranjul aferent unei înlocuiri de placă ceramică.

Detalii în magazin sau pe www.piastrelle.ro

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0