fbpx

Primăvara se simte la Caffe Festival. Seri autentice de jazz şi pop

În perioada 13 – 16 mai EUROPAfest – Caffe Festival îşi continuă seria de concerte în spatii neconvenţionale, povestea având de această dată ca personaje principale artişti din SUA, UK, Japonia, India şi ca temă centrală jazz asezonat cu pop.

Primăvara se simte la Caffe Festival. Seri autentice de jazz şi pop

Pe 13 şi 14 mai, de la ora 20:00 Ibis Caffe găzduieşte evolutii inedite ale trupei 2 for the Road. Liderul trupei, Radha Thomas, originară din SUA, se remarcă prin stilul unic în care îşi interpretează compoziţiile, fiind în prezent una dintre cele mai apreciate voci din India. Vei găsi dinamism, originalitate şi explozie concentrate pe o singură scenă.

Cântăreaţa şi compozitoarea de origine britanică D’lys, deseori comparată cu Tracy Chapman, va susţine alături de trupa sa două concerte: pe 15 mai, ora 20:00, la Ibis Caffe, iar pe 16 mai, ora 20:30, la Mărul de Aur (rezervări la 0742 582 728). Cântând un gen muzical greu de definit într-un singur cuvant, artiştii îmbină indie, soul şi pop, amintind de Sonique.

Primăvara se simte la Caffe Festival. Seri autentice de jazz şi pop

Tot pe 15 mai, de la ora 19:00, dar de această dată la Sibiu, pianista japoneză Momoka Masuda, o artistă desăvârşită, recunoscută pentru talentul său, revine în România concertând alături de Filarmonica de Stat din Sibiu. Recitalurile artistei înseamnă poezie, vibraţie, emoţie la intensitate maximă trezind amintiri şi creând altele noi. Preţul unui bilet este de 20 de lei, studenţii au reducere 50%.

Spectatorii concertelor desfăşurate într-un spaţiu neconvenţional precum Ibis Caffe beneficiază de un pachet special care include intrarea la concert şi o băutură la alegere – vin / bere / cafea / ceai / răcoritoare, la preţul de 39 de lei / persoană. Grupurile de min. 5 persoane au reducere, 35 lei, iar la studenţi acelaşi pachet este 30 lei. Rezervările se fac la Ibis Nord: 0374 130 039 sau 021 300 9110.

Sub sloganul “It’s all about live-quality-music !” EUROPAfest 2014 se derulează între 8 şi 24 mai, oferind concerte de jazz, blues, pop şi clasic cu peste 300 muzicieni din 45 ţări. Agenda festivalului este una atractivă şi concepută special pentru publicul iubitor de muzică bună şi frumos.

Detalii despre concertele viitoare şi bilete se găsesc pe site-ul www.jmEvents.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0