fbpx

Rooms Hotel Kazbegi, incursiune în inima naturii georgiene

Pe tărâmul plin de comori naturale și culinare ale Georgiei am mai călătorit și în alte numere sub umbrela “Travel Design”. De data aceasta urcăm pe unul dintre cele mai înalte vârfuri ale lanțului Munților Caucaz, Kazbek, la 5 047 m înălțime, și ne instalăm la Rooms Hotel Kazbegi.

Inaugurat în 2012, în pitorescul sat georgian Stepantsminda, hotelul a fost conturat într-o fostă cabană a nomenclaturii sovietice, a cărei structură inițială a fost transformată de o echipă de arhitecți și designeri care au semnat proiecte de referință, inclusiv la Tbilisi: Adjara Arch Group, Keti Toloraia și Nata Janberidze (Studio Rooms).

King - Mountain

Inspirația a venit din natura înconjurătoare, istorie și tradiții. Ferestrele imense, deschise către munte, asigură un permanent dialog interior-exterior. Mobilierul vintage și materialele naturale dau o aură modern-romantică atât camerelor, cât și spațiilor comune: terasa, barul, lounge-ul, restaurantul. Cât despre acesta din urmă, experiența oferită este cea a bucătăriei georgiene tradiționale bazate pe produse naturale care provin din munți, păduri și râurile înconjurătoare.

Proiect publicat în igloo 193_Big City Lights

igloo_193-shop-1-234x300

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0