fbpx

S-a lansat Institute, the magazine #10

Institute, The Magazine a împlinit 10 ediţii! Îi felicităm şi le urăm la mulţi ani şi la cât mai multe numere le fel de speciale ca până acum! Dacă ar fi să îi aniversăm în numărul de pagini, am număra aproape 1500. Şi toate pline de oameni, de fotografii, de momente şi de poveşti optimiste: despre şcoli şi meserii, despre vacanţe şi cadouri, despre lucruri mici şi lucruri mari care ne fac viaţa mai frumoasă, despre proiecte care merită aplaudate şi despre oamenii care le fac posibile.

S-a lansat Institute, the magazine #10

În numărul aniversar al revistei vei descoperi un dosar impresionant despre industriile creative din România, cu exemple de businessuri româneşti inovatoare şi cu multe idei şi resurse utile. Vei pleca la vânătoare de tendinţe, vei face câteva exerciţii de creativitate, te vei adăposti într-un muzeu al cuvintelor şi vei pune multe vize pe paşaportul ideilor. Pe parcurs vei descoperi ce înseamnă reciclarea creativă, te vei juca cu nişte maşini ghidate cu puterea minţii, vei face cunoştinţă cu câteva platforme interdisciplinare şi vei înţelege mai bine ce înseamnă un proiect hibrid.

S-a lansat Institute, the magazine #10

Tot în paginile Institute, the magazine #10 vei desoperi mai multe despre bijuteria contemporană cu autor colectiv, vei afla de ce creativitatea este cea mai eficientă metodă de reintegrare socială şi vei face o plimbare după branduri, împreună cu ShortCut Research, care propun un traseu interactiv printre obiceiurile oamenilor care lucrează în industriile creative.

S-a lansat Institute, the magazine #10

Revista se găseşte pe rafturile Cărtureşti, într-o companie cât se poate de plăcută, pe birourile oamenilor de comunicare din România şi în magazine şi localuri cu farmec din oraş.

S-a lansat Institute, the magazine #10

Pe parcusul celor 3 ani, au fost alături de acest proiect, cu gândul, dar mai ales cu fapta: agenţia de strategie şi manifestare de brand Rusu+Borţun Brand Growers, cea care desenează, aranjează şi colorează paginile revistei, corectura.ro, care ne ajută la recuperarea diacriticelor, Codecs, care ne-au ajutat să răsfoim pagini frumos tipărite, şi Fastius Curier, care expediaza revista pe birourile tuturor oamenilor pe care îi admirăm şi îi respectăm.

S-a lansat Institute, the magazine #10

Fastius Curier este unul dintre principalii furnizori de servicii de curierat premium pentru mediul business din Bucureşti (www.fastiuscurier.ro).

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0