fbpx

Salonului de fotografie Bucureşti – ediţia 2011 – 19-22 mai, Muzeul Ţăranului Român

Universul fotografiei profesioniste şi cel al fotografiei de amatori, marile mărci ale lumii imaginii, fabricanţi, distribuitori, şcoli şi grupuri profesionale – iată lumea imaginată de târgul comercial şi evenimentul cultural care constituie Salonul de Fotografie. Un spaţiu de întâlnire pentru toţi pasionaţii de fotografie, de toate nivelele şi de toate vârstele.

Aflat la a doua ediţie, salonul, al cărui director este Şerban Mestecăneanu, se adresează atât profesioniştilor în imagine, cât şi amatorilor şi publicului pasionat, fiind un prilej de informare, echipare, schimb de idei. Partea comercială a salonului este completată de un program care cuprinde întâlniri, expoziţii, conferinţe şi ateliere. În fiecare zi, evenimentul va găzdui în spaţiul “Agora foto” câte o sesiune foto gratuită pe o temă: fashion, teatru şi muzică. “Întâlnirile de la salon” aduc zilnic în faţa publicului personalităţi ale domeniului fotografiei şi ale sferei culturale în general, care vor fi la dispoziţia celor interesaţi şi pasionaţi de valenţele artei fotografice. Workshop-uri pe teme fotografice de larg interes, lansări şi demonstraţii ale aparaturii de ultimă generaţie completează programul variat pe care organizatorii îl pregătesc pentru această ediţie.

Salonul de fotografie va găzdui, de asemenea, a doua ediţie a expoziţiei de fotografie Foto4ALL, o expoziţie cu vânzare organizată în interesul fotografilor, a cărei ţintă este aceea de încuraja atât tinerele talentele emergente, cât şi artiştii recunoscuţi să expună şi să îşi vândă lucrările. Expoziţia este deschisă tuturor artiştilor fotografi, profesionişti sau amatori, recunoscuţi sau debutanţi.

Pentru ediţia 2011, Foto4All propune două tematici: o temă impusă – “Tradiţii româneşti în spaţiul urban” şi o temă liberă.

Anul acesta, expoziţia va beneficia de premii acordate de mari mărci din domeniul fotografiei şi va fi itinerată, după închiderea Salonului, în alte locaţii din Bucureşti.

Salonului de fotografie Bucureşti – ediţia 2011 – 19-22 mai, Muzeul Ţăranului Român

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0