fbpx

SALVAREA HOTELULUI CONCORDIA

In intampinarea celebrarii nationale din ziua de 24 ianuarie, Fundatia Pro Patrimonio organizeaza conferinta de presa pe tema salvarii cladirii fostului Hotel Concordia din Bucuresti, din str. Smardan nr. 39 – locul in care s-a semnat in 1859 actul Unirii Principatului Tarii Romanesti cu cel al Moldovei.

SALVAREA HOTELULUI CONCORDIA

La conferinta vor lua cuvantul istoricul Neagu Djuvara, scriitorul Stelian Tanase si arhitectul Serban Sturdza, vicepresedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania. Intalnirea va fi moderata de realizatorul radio Gabriel N. Bassarabescu. Sunt invitati reprezentanti ai presei scrise si online, precum si jurnalisti ai televiziunilor si radiourilor nationale.

SALVAREA HOTELULUI CONCORDIA

Organizatorii ofera spre consultare opiniei publice un material documentar, care consta intr-unul din episoadele din serialul de televiziune „Bucuresti Strict Secret“, realizat si produs de Stelian Tanase. Cu aceasta ocazie, se acorda dreptul de difuzare a materialului O SINGURA DATA – fara alte obligatii – integral sau partial. Filmul poate fi descarcat de la adresa http://we.tl/lb9cvNNPNb

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0