fbpx

Samsung QLED TV: design și tehnologie pentru interioare rafinate

Arhitectura premium cere să fie completată cu dotări tehnologice de ultimă generație, dar, chiar și în acest caz, găsirea unui echilibru optim între design și funcționalitate este o chestiune delicată. Versatil, elegant și inovator din toate punctele de vedere, noul televizor inteligent Samsung QLED TV reprezintă soluția ideală pentru acest tip de situații, așa cum putem vedea și în cazul casei din Otopeni realizată de Lama Arhitectura și premiată în cadrul Bienalei de Arhitectură din București.

img_8195-2

Constituită dintr-un volum existent și o extensie nouă, unite de o foaie de beton pliată în stil origami, element identitar cu un puternic impact vizual, casa prezintă spre stradă un discurs estetic modern ce protejează un interior caracterizat de jocuri abile de texturi, unde lemnul este prezent din abundență. În acest tip de context, este de dorit ca orice obiect adăugat interiorului să nu ascundă nimic din amenajare și, în schimb, să potențeze pe cât posibil detaliile de virtuozitate ale arhitecturii de interior. Prin urmare, alegerea televizorului Samsung QLED TV s-a dovedit a fi una evidentă deoarece, dincolo de funcția sa primară, de asigurare a entertainment-ului pentru familie, el constituie un obiect de design în sine. Mai mult, chiar și atunci când nu este folosit, acesta elimină total aspectul neplăcut de „bloc negru”, grație unei aplicații speciale ce îi conferă abilitatea cameleonică de a imita culorile și texturile oricărui tip de fundal, inclusiv al unui perete cu lemn aparent.

Astfel, televizorul Samsung QLED TV poate fi integrat cu ușurință în orice tip de interior și mutat dintr-o cameră în alta, eliminând cu totul grija potrivirii cu fundalul. În timpul folosirii, Samsung QLED TV oferă o experiență de vizionare desăvârșită, fără distrageri, asigurând entertainment de cea mai înaltă calitate în intimitatea spațiului familial. Televizorul permite vizionarea confortabilă chiar și de la distanță, printr-un ecran mare și un miliard de culori redate fidel, fiind controlat printr-o telecomandă ce poate administra toate dispozitivele conectate, sau, pur și simplu, prin comandă vocală. Astfel, prin calitatea designului, a imaginii, precum și prin capacitatea suprinzătoare de adaptare, Samsung QLED TV îndeplinește cele mai înalte așteptări atât de ordin tehnologic, cât și de ordin estetic.

img_8316

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0