fbpx

Şcoală de vară: Conflict urban şi zone de contact

Multiplicities organizează o şcoală de vară, în colaborare cu Universitatea Humboldt din Berlin şi Centrul de Studii Metropolitane Georg Simmel, pentru cei care se află la masterat şi doctorat.

17 iunie – 28 iunie 2013

Universitatea Humboldt, Berlin

Deadline înscriere: 1 iunie 2013

Principalul scop al aceste şcoli este de a dezvolta o perspectivă analitică, bazată pe rezolvarea de probleme, asupra conflictului urban şi zonelor de contact. Abordarea este una interdisciplinară, bazată pe studii urbane şi pe metodologii şi teorii legate de proiectare.

Cursurile şi atelierele ce vor avea loc în fiecare zi a şcolii de vară se vor desfăşura într-o veritabilă zonă de contact, cartierul Brunnenviertel din Wedding, care trece în prezent printr-un complex proces de transformare urbană. Faptul că locuitorii de aici sunt, în mare parte, dezavantajaţi, majoritatea fiind şi imigranţi, poate reprezenta o oportunitate pentru noii antreprenori cu idei inovatoare.

Cursurile vor fi găzduite de clădirea Supermarkt, situată chiar în centrul zonei Brunnenviertel, în spatele graniţei ce separă Berlin-Mitte de Wedding. Echipa Supermarkt a amenajat, de asemenea, un spaţiu pentru evenimente, ateliere şi schimb de idei şi servicii. Inaugurat în februarie 2012, Supermarkt este cel mai nou centru de resurse creative din partea de nord a Brunnenstraße.

Program: http://bit.ly/11LAVva

Înscriere: https://huwisu.de/applications/start/?next=&course=64

Detalii cursuri: http://huwisu.de/courses/details/64/

Multiplicities: http://www.multiplicities.de

Supermarkt: http://www.supermarkt-berlin.net

Contact: lange@multiplicities.de sau bergmann@multiplicities.de

Telefon: +49-030-44037732

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0