fbpx

Showroom-ul Tarkett din București

Recent deschis în București, noul showroom Tarkett pune la dispoziția clienților și partenerilor săi o gamă largă de pardoseli de ultimă generație. Vizitatorii showroom-ului pot găsi aici sprijin și consultanță în identificarea celor mai bune și creative soluții pentru proiectele lor.

Amenajarea creativă a spațiului, ce prezintă în partea centrală Aleea Tarkett – o zonă de cinci segmente circulare pe care sunt expuse diferite grupuri de pardoseli – pune în evidență produsele prezente în showroom, dezvăluind multiple avantaje și posibilități de utilizare ale fiecărui produs în parte.

Cu o gamă diversă de produse, showroom-ul Tarkett vine cu soluții pentru amenajarea unor spații din domenii și utilizări diferite; de la școli, la clinici medicale și magazine până la locuințe private. Vizitatorii vor putea găsi aici produse de înaltă calitate – parchet, vinil, linoleum, pardoseli, precum și o gamă bogată de mochete Desso și Sintelon.

Pentru a oferi servicii cât mai complete clienților și partenerilor săi, Tarkett pune la dispoziție o serie de servicii și informații ce pot fi accesate, atât online cât și offline, ori de câte ori este nevoie. În showroom-ul Tarkett vizitatorii vor putea găsi sprijin în identificarea produsului potrivit, iar partenerii vor putea beneficia de training-uri profesionale și de marketing, extrem de utile în activitatea lor.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0