fbpx

Slow fast food şi culori exuberante. Restaurant Bun Burgers, Milano

Masquespacio, birou spaniol de consultanţă în domeniul creativ, specializat în branding şi design interior, semnează amenajarea restaurantului din Milano al lanţului Italian Bun Burgers, a cărui filozofie este updatarea conceptului de fast food prin folosirea de ingrediente de cea mai înaltă calitate şi prin accentul pus pe experienţa clienţilor.

Definit de o paletă cromatică exuberantă, cu nuanţe de violet, roz şi verde, completată de marcaje aurii cu suprafaţă lucioasă, proiectul creează o identitate care se adresează generaţiilor tinere şi oferă o abordare plină de imaginaţie şi, în acelaşi timp, mai sofisticată decât ar fi de aşteptat pentru un local specializat în burgeri.

MASQUESPACIO BUN MILANO BLIGNY GREGORY ABBATEDSC_7

Echipa de proiect a fost captivată de aspectul arcadelor şi pereţilor din cărămidă roşie aparentă din cadrul spaţiului existent şi, prin urmare, acestea au devenit punctul de plecare al conceptului, fiind integrate armonios în estetica imaginată pentru local.

MASQUESPACIO BUN MILANO BLIGNY GREGORY ABBATEDSC_8

Pentru a asigura coerenţa spaţiului şi a marca o continuitate între vechi şi nou, designerii au adăugat, la rândul lor, o serie de arcade în nuanţe vii de verde şi violet, unele de sine stătătoare, şi altele care le dublează şi accentuează pe cele deja existente.

MASQUESPACIO BUN MILANO BLIGNY GREGORY ABBATEDSC_9

Blaturile din lemn folosite pentru scaune şi mese, dar şi ataşate direct pe suprafaţele placate cu ceramică ale elementelor separatoare, simbolizează angajamentul Bun faţă de principiile sustenabilităţii, politica „zero plastic” şi folosirea de ingrediente sănătoase.

MASQUESPACIO BUN MILANO BLIGNY GREGORY ABBATEDSC_10

Colaborarea dintre Masquespacio şi Bun Burgers va continua cu amenajarea mai multor noi restaurante, dintre care primul va fi deschis în Torino.

PROIECT: amenajare interior restaurant Bun Burgers; ADRESĂ: Viale Bligny, 19a, 20136 Milano MI, Italia; SUPRAFAŢĂ: 140 mp; ARHITECT: Luca Gobbo; CONSTRUCTOR: Augusto Contract; DESIGN INTERIOR: Masquespacio; IMPLEMENTARE: Production Augusto Contract; FINALIZAT: 2021

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0