fbpx

Space for Future Education Workshop

Între 1 și 10 februarie 2016, la Makhachkala, în Rusia, va avea loc un workshop internațional destinat studenților și tinerilor arhitecți sub 30 de ani al cărui scop principal va fi găsirea de soluții arhitecturale și spațiale pentru un centru cultural și educațional modern.

Space for Future Education Workshop

Ghidați de către tutori din Rusia și Europa, participanții vor dezvolta un concept arhitectural pentru realizarea Perimeter Centre for Culture and Education cu sprijinul Fundației PERI.

Aici va funcționa și un Centru pentru tinerele talente, dar și PERI Innovations Business Incubator. Pe lista tutorilor invitați la workshop se vor afla Hiroki Matsuura, MASA architects, Olanda, Magdalena Haggärde, 70°N Arkitektur, Norvegia, Narine Tutcheva, Rozdestvenka Architectural Studio, Rusia și Yaroslav Kovalchuk, Moscow Architectural School MARCH, Rusia.

Space for Future Education Workshop

Noua clădire ar trebui să devină un mediu dinamic și efervescent care să funcționeze și ca loc de întâlnire și socializare pentru tinerii creativi.

Pentru noul Perimeter Centre din Makhachkala vor fi luate în calcul între șase și opt propuneri, iar la finalul workshop-ului va fi ales proiectul câștigător.

Vor fi selectați 25 de participanți, iar cheltuielile de cazare și masă, cât și de transfer vor fi acoperite de organizatori. Detalii suplimentare pe pagina de Facebook a evenimentului dar si aici.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0