fbpx

Talent Scouting la BIFE. Proiectele nominalizate

Talent Scouting la BIFE. Proiectele nominalizate

Concursul de Talent Scouting organizat în cadrul ediţiei din acest an a Târgului Internaţional de Mobilă BIFE s-a încheiat. 44 de proiecte de proiecte au fost înscrise în competiţie dintre care 21 au fost selectate pentru expoziţia organizată în cadrul BIFE 2012.

Tema concursului, un ansamblu format din MASĂ + SCAUNE pentru 6 persoane a atras numeroase proiecte deosebit de interesante semnate nu doar de arhitecţi, designeri şi studenţi la facultăţi de profil, ci şi de persoane pasionate de design.

Proiectele înscrise în concurs au fost notate în perioada 29-31 august de către juriul format din: arh. Şerban Ţigănaş, arh. Adrian Ciocăzanu, lect. dr. arh. Cristina Şerban, arh. Corvin Cristian, Camelia Şucu. Primele 21 în ordinea punctajelor vor alcătui expoziţia organizată la Romexpo cu prilejul BIFE 2012, eveniment în cadrul căruia vor fi anunţaţi şi câştigătorii premiilor I, II si III.

Cele mai inovative şi creative 3 proiecte vor fi premiate cu excursii la târgurile internaţionale de profil din Marea Britanie, Italia şi Germania şi abonamente pe un an la revista Igloo habitat&arhitectura.

Mai jos găsiţi lista proiectelor nominalizate afişate în ordine alfabetică şi nu în ordinea punctajelor obţinute în urma jurizării. Punctajele obţinute de fiecare proiect în parte vor fi anunţate odată cu desemnarea câştigătorilor, pe data de 12 septembrie.

Talent Scouting la BIFE. Proiectele nominalizate

Expoziţia care va reuni proiectele nominalizate va fi deschisă pe toată perioada de desfăşurare a Târgului BIFE, 12-15 septembrie la Romexpo.
Detalii pe www.bife.ro / blog

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0