fbpx

THIS IS NOT A JEWERY EXHIBITION. PRIMA EDIȚIE A PROJECT A – TÂRG DE BIJUTERIE CONTEMPORANĂ

Expoziția “This is Not a Jewelry” va deschide prima ediție a PROJECT A, târg de bijuterie contemporană bianual dedicat în exclusivitate designerilor absolvenți ai Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană. Evenimentul va avea loc în perioada 7-8 iunie în cadrul Galeriei Galateca și va reuni 28 designeri autohtoni, sub o tematica expozițională specială.

This is NOT a JEWELRY este o tema inspirată din celebrul tablou al lui Rene Magritte Ceci n’est pas une pipe, devenit un simbol al artei moderne. Tema de aplicație este o provocare de reconsiderare a conceptului de bijuterie contemporana, de eliberare și de îmbinare, în același timp, cu alte forme de artă. Tema invită la un proces de căutare a unei forme libere de exprimare artistică, dincolo de limitele convenționalului și comercialului.

Designerii care își vor expune noile colecții sunt: Adina Istrate, Alexandra Ungurelu, Alina Simion, Alis Lalu, Ana Maria Dobras, Anca Pandrea, Andreia Popescu, Bianca Grin, Gabriela Secarea, Ioana Streza & Alexandru Burlacu, Irina Moise, Mihaela Ivana, Rodica Richard, Adina Cretu, Alexandra Barbu, Alina Predoiu, Amalia Lungu, Arina Nitulescu, Camelia Lupu, Carmen Watkins, Corina Mardari, Dana Tudor, Diana Vasile, Iuliana Asoltanei, Iza Visoianu, Lucienne, Monica Stanescu si Silvia Suotean.

Project A este organizat de Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană în colaborare cu Galeria Galateca și face parte din manifestul de exprimare și statutare a bijuteriei contemporane ca formă de artă independentă. Tot în cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea găsi și primul număr al revistei Autor, un proiect care poziționează designerii români în contextul internațional al bijuteriei contemporane.

7-8 iunie, interval orar 11.00-20.00, Galeria Galateca

Site official: www.project-assamblage.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0