fbpx

Totul despre sticlă cu Dan S. Hanganu şi 230 de arhitecţi

230 de arhitecţi şi invitaţi din Canada, Luxemburg, Belgia, Germania şi România au participat pe 12 aprilie la INGLASS, primul eveniment din România dedicat sticlei şi aplicaţiilor sale în arhitectură.

Invitatul special al Conferinţei Naţionale de Arhitectură INGLASS a fost arhitectul Dan S. Hanganu, care a vorbit despre infăţişările sticlei în proiectele sale arhitecturale, ce fac parte din patrimoniul cultural al lumii.

Prezentările susţinute în cadrul conferinţei, fotografiile şi testimonialele de la INGLASS pot fi vizualizate pe www.ieglass.ro.

INGLASS face parte din seria conferinţelor naţionale de arhitectură organizate de ABplus Events şi OAR, alături de GIS şi RIFF (Invitat special: Werner Sobek).

Totul despre sticlă cu Dan S. Hanganu şi 230 de arhitecţi

Următorul eveniment este Conferinţa Naţională de Arhitectură GIS, care va aborda cele trei înfăţişări ale arhitecturii moderne în România: „birouri, hoteluri, clădiri comerciale”. Conferinţa va avea loc pe 14 iunie la JW Marriott Grand Hotel Bucureşti.

Vă invităm să vă înscrieţi la GIS pe www.iegis.ro. Până pe 15 mai accesul membrilor Ordinului Arhitecţilor din România la conferinţă este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0