fbpx

Tricouri într-o inimă semnate Raisa Beicu x Madi Andronic

E vară și inimile se topesc. Noroc cu tricourile într-o inimă, proiectul în care Mădălina Andronic și Raisa Beicu au adus împreună desene care nasc cuvinte și cuvinte care merg direct la inimi. Detaliile poveștii, în continuare.

Cui, când și cum i-a venit ideea proiectului?
Raisa: Madi m-a sunat într-o duminică dimineață și mi-a spus că ar fi fain să facem niște tricouri cu mesaje smart – asta după ce am mai avut noi niște idei care încă își așteaptă momentul. Mie mi-a plăcut propunerea, așa că ne-am întâlnit duminica următoare la terasa Shift și am dezvoltat direcția.

În ce sens a mers inspirația? De la texte la ilustrații sau de la desene la cuvinte?
Madi și Raisa: De la texte la ilustrație, însă textele scrise au fost selectate împreună și modificate ulterior și în funcție de vizual. De fapt, cred că asta a fost partea cea mai interesantă din proiect: să vedem cum înțelege fiecare o senzație. Cum putem scrie și desena aceeași stare. Cică o imagine face cât 1.000 de cuvinte. În cazul nostru, ilustrația a făcut cât cuvântul.

De ce 7 tricouri într-o inimă?
Madi și Raisa: Șapte este un număr care ne inspiră mult bine. Prim, impar, pozitiv – cu el toate lucrurile par clare. Albă-ca-Zăpada și cei 7 pitici, minunile lumii sunt 7, zilele săptămânii tot cam atâtea, Pleiadele – singura constelație cunoscută în fiecare cultură de pe Pământ – 7 stele, sunt 7 note muzicale, buburuza – zisă și mămăruță – este roșie cu 7 buline negre. În linii mari, ne-am dat seama că 7 este numărul pe care te poți baza pentru lucruri făcute într-o inimă: a fi, a avea nimic în afară de tot, a deține SuperSuperstiții, a iubi ca-n codru, a avea toată iubirea înainte, a căuta și a te găsi, a visa.

Considerați proiectul „începutul unei frumoase prietenii profesionale”?
Madi: 7 proiecte să fie, vorba aia! [râde]

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0