fbpx

Tu ce formă proiectezi azi? Inspiră-te gratuit dintr-unul din cele 300 de albume igloomedia

Indiferent care sunt planurile tale, Saint-Gobain Glass şi igloomedia îţi aduc inspiraţia direct pe birou. Înregistrează-te pe www.igloo.ro şi primeşti gratuit, la alegere, unul dintre cele trei albume din seria igloobest: Hoteluri din România, Case din România 2 sau Birouri din România, împreună cu un cadou surpriză din partea Saint-Gobain Glass.

Fiecare album îţi dezvăluie o selecţie valoroasă de proiecte, reprezentative pentru cele mai dinamice programe de arhitectură din România, şi te ţine la curent cu noutăţile, dovedindu-se totodată o sursă de inspiraţie!

Mai mult decât atât, odată ce vei afla despre noul tip de sticlă SGG Cool-Lite SKN, îţi va fi mult mai uşor să adaugi valoare formelor simple.

Sticla cu control solar SGG Cool-Lite SKN permite luminii naturale să intre în clădirea ta, dar în acelasi timp ţine la distanţă razele supărătoare ale soarelui. În felul acesta, te vei bucura de un interior confortabil şi luminos şi de costuri mai mici cu climatizarea. Datorită transparenţei totale, acest produs poate valorifica şi sublinia designul unei clădiri, în special în cazul celor cu forme simple.

Atunci cand soarele este prea puternic, dar nu vrei să faci compromisuri în ceea ce priveşte lumina naturală şi deschiderile către exterior, SGG Cool-Lite SKN de la Saint-Gobain Glass este soluţia!

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0