fbpx

Turul Europei arhitecturale: 100 de obiective în doar 14 zile

Un grup de studenți de la Facultatea de Arhitectură din București au ocazia unică de a vizita cele mai impresionate clădiri, birouri, muzee și expoziții de profil din Europa, în țări precum Elveția și Italia, în cadrul programului „Europa arhitecturală”. De asemenea, studenții români au șansa să se întâlnească cu renumiți arhitecți europeni.

Turul Europei arhitecturale: 100 de obiective în doar 14 zile

Călătoria arhitecturală presupune vizitarea a peste 100 de capodopere reprezentive din cele mai frumoase orașe europene. Turul include clădiri din destinații elvețiene precum: Salzburg, Bregenz Zurich, Zug, Vaduz, Chur, Bonaduz, Flims, Vals, St. Moritz, Zernez, Bellinzona, Locarno, Lugano, Mendrisio, dar și construcții italiene din orașele Verona, Vicenza sau Veneția.

 Cele 100 de obiective sunt proiecte ale unora dintre cei mai renumiți arhitecți: Valerio Olgiati, Peter Zumthor, Mario Botta, Christian Kerez, Livio Vacchini, Rudolf Olgiati și David Chipperfield.

 În plus, studenții prezenți vor putea admira, pe lângă clădiri, muzee, pavilioane (Pavilionul internațional ”Giardini” și Pavilionul ”Arsenale” din Veneția), și unicitatea finisajelor și detaliilor arhitectonice ale obiectivelor turistice la care publicul nu are acces, precum biroul lui Christian Kerez, un vestit architect elvețian, 2 școli, 2 săli de sport, un auditorium, un ansamblu de locuințe colective și 7 locuințe individuale.

Turul Europei arhitecturale: 100 de obiective în doar 14 zile

Pe parcursul celor două săptămâni, cei prezenți vor afla informații inedite despre specificitatea materialelor folosite în construcția clădirilor, detaliile de tâmplărie, rezistența lor la condiții de vreme extremă și proprietățile fizice ale acestora în raport cu calitățile estetice.

Întreaga călătorie din Europa a viitorilor arhitecți este susținută de compania producătoare Barrier, lider în producția tâmplăriei termoizolante din PVC, care deține cel mai modern parc industrial de producție din România.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0