fbpx

Tutti Bistro, relaxantă evadare

Situat într-unul dintre mall-urile bucureștene, Tutti Bistro este genul de bar care te ajută să evadezi, la distanță de câțiva pași de tumultul cotidian, într-un spațiu ce îmbie la relaxare.

Atmosfera caldă, conturată de echipa Studio3plus se realizează, în primul rând, datorită trecerii subtile de la zona albă a tavanului (cu rol practic de mascare a instalațiilor existente) către miezul prietenos al amenajării.

Senzația este accentuată de tonalitatea comună a obiectelor, armonizate de tratarea planului de bază și a celor verticale. Canapelele se aliniază pe peretele opus barului, fiind completate de prezența familiară a unei biblioteci amplasate în spatele lor.

Lămpile prezente pe întreaga lungime a meselor și a canapelelor asigură acea lumină de accent propice confidențelor. De altfel, corpurile de iluminat sunt personajele principale ale poveștii Tutti Bistro. Diverse în personalitate, acestea împânzesc spațiul, conferindu-i un aer ludic, modern și contribuind la delimitatea a două registre.

„Articularea celor două registre se petrece la nivelul iluminatului de ansamblu, de inspirație industrială, dar umanizat prin structurile desenate de arhitecți, ca niște schițe 2D transpuse în obiect spațial”, ne-a povestit arhitectul Dragoș Scurtulescu.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0