fbpx

Urban ID. Concurs de regenerare urbană

Ambasada britanică la Bucureşti, împreună cu Primăria Bucureşti şi Primăria sectorului 2, organizează între 15 februarie şi 15 martie 2011, una dintre cele mai ample competiţii de regenerare urbană din România – Urban ID.

Este vorba despre un concurs de proiecte de arhitectură prin care se caută soluţii de identitate urbană pentru zona stadionului Lia Manoliu. Concursul se desfăşoară ca parte a unei campanii mai extinse de promovare a Olimpiadei din 2012 de la Londra, iar premiile sunt substanţiale: vizită la Parcul Olimpic din Londra sau programe de training pe partea de urbanizare, green building sau tehnologii avansate de design.

Având ca punct de plecare ideile care au condus la dezvoltarea Parcului Olimpic Londra 2012, participanţii sunt invitaţi să identifice şi să dezvolte o atmosferă urbană distinctă pentru spaţiile publice din jurul stadionului naţional, un spaţiu iconic pentru viaţa sportivă şi culturală din România.

Concursul este deschis studenţilor la Arhitectură, Urbanism, Construcţii şi Artă din România, precum şi tinerilor profesionişti în domeniu.

Termenul limită pentru înscriere este 11 martie iar proiectele trebuie predate până pe 15 martie.

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile aici.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0