fbpx

Votează proiectele celor trei studenți calificați în semifinalele concursului Electrolux Design Lab

Etapa de votare pentru semifinalele concursului internațional Electrolux Design Lab se apropie de final. În acest stagiu, România este reprezentată de trei studenți timișoreni, care concurează cu proiecte din toata lumea. Ei pot fi susținuți prin voturi până pe 15 octombrie.

Votează proiectele celor trei studenți  calificați în semifinalele concursului Electrolux Design Lab

Toți cei care își votează proiectele preferate pe platforma dedicată concursului (www.electroluxdesignlab.com) pot intra în cursa pentru o excursie de 2 persoane la Paris dacă, dupa validarea votului, răspund la întrebarea „Ce înseamnă o locuința sănătoasa pentru tine?”. Întrebarea este afișata după confirmarea fiecarui vot, pe aceeași platforma. Juriul Electrolux va alege cel mai bun răspuns, determinând astfel câștigătorul excursiei la Paris.

Premiul constă în asigurarea transportului și a două nopți de cazare pentru doua persoane în Paris, dar și invitația de a participa la Gala Electrolux Design Lab din 12 noiembrie. Astfel, norocosul câștigător se va bucura, alături de cineva drag, de o experiență deosebită în Paris și va putea lua parte la evenimentul în care se va anunța câștigătorul concursului internațional de design, ediția 2014.

În același timp, fiecare vot aduce proiectele mai aproape de premiul „People’s Choice Winner”. Cel mai votat proiect la nivel internațional va câștiga acest premiu, ce constă în 1.000 de euro. În semifinale, juriul internațional Electrolux va selecta cei 6 finalisti ai competiției.

Cele trei proiecte românești s-au bucurat de un mare succes în etapele anterioare ale competiției, clasându-se pe primele locuri în topul favoritelor publicului.

Votează proiectele celor trei studenți  calificați în semifinalele concursului Electrolux Design Lab

·       Proiectul SET TO MIMIC al Sorinei Rasteanu, studentă a Universității de Vest din Timișoara, este un sistem inteligent care reproduce gusturile și mirosurile alimentelor la nivel senzorial și transmite această informatie catre un microchip amplasat la nivelul capului. Acesta permite consumatorului să simta gustul mâncării de care îi este pofta deși, de fapt, consumă alte alimente. Proiectul poate fi votat accesand secțiunea Culinary Enjoyment;

Votează proiectele celor trei studenți  calificați în semifinalele concursului Electrolux Design Lab

·       Proiectul INSTANT CLEANING GLOVE al lui Ștefan Bogdan, din cadrul Universității de Arte și Design din Timișoara, este un proiect ce îmbină nanotehnologia, ultrasunetele și apa într-o soluție rapidă și eficientă de a elimina petele de pe haine, imediat ce acestea au aparut. Proiectul poate fi votat accesând rubrica Fabric Care;

Votează proiectele celor trei studenți  calificați în semifinalele concursului Electrolux Design Lab

·       Proiectul GARDEN POD al lui Ovidiu Subțire, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, reprezintă o seră modulară ce crește plantele de la nivelul de răsad până la fruct în doar 24 de ore, folosindu-se de deșeurile alimentare organice pentru compost, lumina solară și umiditate. Destinat amplasării pe exteriorul clădirilor, GARDEN POD transformă deșeurile alimentare în resurse utile, calculând procentul de nutrienți de care are nevoie fiecare plantă pe care o conține. GARDEN POD poate fi controlat cu ajutorul unei aplicații mobile. Proiectul poate fi votat accesând secțiunea Culinary Enjoyment;

Proiectele românilor înscrisi în aceasta nouă etapa pot fi vizualizate și votate accesând www.electroluxdesignlab.com/2014/#applications  și selectând una din cele 3 rubrici ale concursului. Pentru înregistrarea unui vot, trebuie introduse adresa de email sau contul de Facebook. Pe adresa menționată va fi trimis un email cu un link ce trebuie accesat, pentru validarea votului.

Proiectele înscrise în semifinale concurează pentru premiul întâi al competiției Electrolux Design Lab, un internship plătit, de șase luni, la un centru de design global Electrolux si 5.000 de euro. Premiul al doilea are o valoare de 3.000 de euro, iar premiul al treilea de 2.000 de euro.

Află mai multe despre Electrolux Design Lab de pe canalele social media Electrolux:

Pentru informații, acceseaza website-ul Electrolux Design Lab www.electroluxdesignlab.com 

YouTube: youtube.com/user/electrolux 

Facebook: facebook.com/Electrolux

Twitter: twitter.com/Electrolux 

Flickr: flickr.com/photos/electrolux-design-lab 

Pinterest: pinterest.com/electrolux 

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0