fbpx

World Congress of Architecture

Cea de-a 24-a ediţie a World Congress of Architecture va avea loc în Tokyo, în perioada 25 septembrie – 1 octombrie, 2011. Japonia va găzdui pentru prima dată congresul Uniunii Internaţionale a Arhitecţilor, eveniment ce are loc la fiecare trei ani, începând cu 1948. Congresul va aduce la un loc mii de arhitecţi, studenţi la arhitectură şi ingineri din întreaga lume.

Tema generală a congresului va fi DESIGN 2050, oferind arhitecţilor posibilitatea de a-şi exprima viziunile legate de oraşele ideale şi de a-şi imagina tendinţele arhitecturii urbane a lumii anilor 2050.

Orice arhitect, inginer, cercetător sau student la arhitectură este invitat să-şi exprime părerea legată de tema congresului, pornind de la 3 sub-teme: Mediul înconjurător, Schimbul cultural şi Viaţa.

World Congress of Architecture

Autorii cărora le vor fi acceptate lucrările înscrise vor beneficia de oportunitatea de a le prezenta în cadrul congresului, între 26 şi 28 septembrie 2011. De asemenea, acestea vor fi publicate pe pagina web a congresului şi pe un DVD.

Termenul limită pentru înscrierea rezumatelor lucrărilor este de 31 octombrie 2010.

Mai multe detalii puteţi găsi pe www.uia2011tokyo.com

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0