fbpx

10 speakeri, 10 subiecte incitante în ajunul zilei internaționale a femeii, la TEDx

TEDxBucharestSalon Women March Together are loc sâmbăta aceasta, 7 martie, la Auditorium Pallady cu un line-up spectaculos de speakeri. 10 speakeri, 10 subiecte incitante în ajunul zilei internaționale a femeii dau startul primăverii cu primul eveniment al comunității TEDxBucharest: Women March Together.

Conversația despre femei și noul lor rol nu a fost niciodată mai intensă. Women March Together este un eveniment cu cele mai relevante și actuale subiecte: business, well being și vulnerabilitate, social good, dezvoltare personală, creativitate, implicare civică, body image, antreprenoriat. Women March Together își dorește să fie mai mult decât un eveniment de primăvară: un manifesto pozitiv despre prezentul și viitorul femeilor și feminității.

Ted

 

Cei mai recent confirmați speakeri și gazda Women March Together

Flavia Richardson
Aducem California mai aproape de România cu Flavia Richardson, Vice-President în cadrul Silicon Valley Bank. Avocat la bază și cu o experiență extinsă în management de portofoliu, due diligence, evaluator pentru Comisia Europeană în cadrul programului de instrumente pentru IMM-uri și mentor în multiple programe tip accelerator.

Ilinca Păun
A schimbat o carieră lungă în management cu una de antreprenor. Pentru că și-a dorit să construiască programe de educare pentru tineri prin The Entrepreneurship Academy.

Colin Whitfield – Gazda evenimentului
Antreprenor de la 23 de ani, director al unui fond de investiții care a fost cotat la 23 de milioane de euro, fondator BrandUP Interactive. În anul 2017 a câștigat competiția TEDxBucharest Live. De atunci, Colin este speaker și moderator la diverse conferințe și evenimente precum: The World Bank, Dev Talks, Urban Talks, Awake Festival, Cluj Innovation Days și Life Hax.

Pe cine mai poți vedea pe scena TEDx Women March Together

Olivia Vereha
Cu o experiență vastă în comunicare, media și user experience design, Olivia este pasionată de produse digitale care îmbunătățesc lumea. Proiectele ei din cadrul Code for România au îmbunătățit sau schimbat sisteme pentru domeniul public, al ONG-urilor, sectorului privat.

Lucia
Primul ei single, “Silence” a fost lansat în 2012 și până acum a strâns mai mult de 27 de milioane de vizionări. Stilul modern indie-pop i-a creat o nișă specială pe scena muzicală locală, deși albumele ei au fost ascultate și de audiențe globale. Lucia a cântat deja pe scene importante din România: Untold, în deschidere pentru Asaf Avidan și pentru Kimbra.

Andreea Georgescu 
Andreea are un business de consultanță digitală în România. Și este stand-up comedian pe scenele din New York din 2017. Când nu are zile serioase în București, îi face pe oameni să râdă dincolo de ocean, fiind mai mereu între avioane.

Ioana Gheorghita
Cu o experiență de peste 15 ani în strategie și comunicare de brand, Ioana este consultant independent și colaborează cu agenții de publicitate, echipe de creație și branduri. Portofoliul ei include nominalizări și premii importante în competiții precum: Effie, Cannes Lions, Golden Drum și ADC*RO. Ioana studiază economie comportamentală și aplicarea acesteia în marketing și comunicare.

Mihaela Miroiu
Prof. univ. la SNSPA, inițiatoarea primei școli doctorale de Științe Politice, a studiilor și cercetărilor feministe și a primelor organizații pentru drepturile femeilor în România de după 1989, Mihaela Miroiu este autoarea a 14 cărți de filosofie, politologie și literatură și a editat alte 12. Joacă un rol public activ în calitate de politolog și etician.

***

Detalii complete despre line-up-ul evenimentului, programul final al evenimentului și subiectele discursurilor sunt disponibile pe www.tedxbucharest.ro.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0