fbpx

10 speakeri internationali de exceptie au confirmat prezenta la RIFF 2014

Expoconferinta Internationala de Arhitectura RIFF, lansata in 2010 de ABplus si Ordinul Arhitectilor, a devenit evenimentul principal din Romania dedicat arhitecturii fatadelor, acoperisurilor si izolatiilor. Aflata la a cincea editie, RIFF 2014 se bucura de prezenta unor speakeri internationali de exceptie. 10 arhitecti premiati recent la cele mai prestigioase concursuri internationale au confirmat prezenta la evenimentul de pe 10 si 11 noiembrie, in cadrul caruia vor prezenta proiectele anului. Editia din acest an are loc intr-o noua locatie, la Radisson Blu.

arh. Ósbjørn JACOBSEN

Castigatorul Marelui Premiu al Uniunii Europene pentru Arhitectura Contemporana “Mies van der Rohe” 2013 pentru proiectul Harpa – Reykjavik, Sala de Concerte si Centru de Conferinte.
HENNING LARSEN ARCHITECTS, DANEMARCA

arh. Ged COUSER

Director al celui mai mare grup de arhitecti din Europa, care activeaza in toate sectoarele majore din domeniul arhitecturii si constructiilor din intreaga lume, BDP, cu peste 500 de premii din industrie.
BDP, MAREA BRITANIE

arh. Murat TABANLIOGLU

 Desemnat Arhitectul Anului 2013 in cadrul Middle East Awards si castigatorul categoriei Office la World Architecture Festival, Singapore. Membru international asociat al Institutului Regal al Arhitectilor Britanici si al Institutului American al Arhitectilor.

arh. Joaquín PÉREZ-GOICOECHEA

Conduce unul dintre cele mai influente birouri de arhitectura din Orientul Mijlociu, specializat in proiectarea si design-ul marilor centre medicale, multipremiate la nivel international. Recent a castigat Marele Premiu in cadrul Arabian Property Awards.
AGi ARCHITECTS, KUWEIT

arh. Simon ALLFORD

Directorul Biroului de Arhitectura al Anului 2013, Presedintele Fundatiei de Arhitectura si curator al Fundatiei Asociatiei de Arhitectura din Marea Britanie.
ALLFORD HALL MONAGHAN MORRIS, MAREA BRITANIE

arh. András KRIZSÁN

Castigatorul celor mai prestigioase premii nationale de arhitectura din Ungaria, Pro Architectura si Ybl Miklós, precum si al Ordinului de Merit al Republicii Ungare. A creat proiectul de transformare si extindere a centrului Zanka, finalist in cadrul Mies van der Rohe 2013
MODUM, UNGARIA

arh. Hubert-Jan HENKET

Castigatorul marelui premiu national de design din Olanda, Dutch Design Award 2013 – Best Exterior. Innobilat cu ordinul Ridder de Orde van de Nederlandse Leeuw, este fondatorul si presedintele de onoare al organizatiei internationale pentru documentarea si conservarea cladirilor si ansamblurilor urbane si peisagistice al miscarii moderne – DOCOMOMO.
BIERMAN HENKET ARCHITECTEN, OLANDA

arh. Philippe CHIAMBARETTA

Creatorul noului centru comercial Aéroville, proiect de 110.000mp, in valoare de 185 M€, situat langa aeroportul Roissy-Charles de Gaulle, Paris. Proiectul este nominalizat la Premiul World Architecture Festival 2014.
PHILIPPE CHIAMBARETTA ARCHITECTE, FRANTA

arh. Avner YASHAR

Director al unuia dintre cele mai importante birouri de arhitectura din Israel specializat in planificarea si constructia cladirilor inalte. Este clasat in topul Globes and Dun 100, 2014 al marilor companii din economia israeliana.
YASHAR ARCHITECTS, ISRAEL 

arh. Richard JOBSON

Director al Biroului de Arhitectura al Anului 2014 in cadrul Premiilor Institutului Regal al Arhitectilor Britanici. Este de asemenea castigator al Sustainability Award 2014. DESIGN ENGINE ARCHITECTS, MAREA BRITANIE

Expoconferinta de Arhitectura RIFF face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura si antreprenoriat organizate de ABplus Events, alaturi de INGLASS, GIS, LAUD si CONTRACTOR.  

Website: www.ieriff.ro

Facebook: https://www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0