fbpx

20 de ani de visuri împlinite

Vara aceasta, ING Bank România sărbătorește 20 de ani. 20 de ani de proiecte curajoase și visuri împlinite. Și îi sărbătorește pe toți acei oameni puternici care au fac lumea să meargă înainte, cei care îndrăznesc să viseze și să meargă până la capăt pentru un ideal, pe toti acei oameni hotărâți să aibă un viitor mai bun, pentru ei și pentru cei din jurul lor.

20 de ani de visuri împlinite

ING Bank  îi susține pe toți  acești „Înălțători de Zmeie” dar mai ales pe cei care acum își caută drumul și învață să își înalțe propriul zmeu.

Așadar, pentru tinerii dornici să își transforme ideile în realitate, ING Bank organizează, în perioada 2-3 august, pe plaja de la Vadu, Tabăra Înălțătorilor de Zmeie, o tabără educațional-inspirațională unde cei cu o idee de afacere, o pasiune sau un proiect pe care doresc să o pună în aplicare au ocazia să învețe direct de la antreprenori și personalități din domeniul lor de interes.

Tabăra va cuprinde workshop-uri care se vor desfășura simultan, structurate pe 3 domenii: Industrii creative, Eco și Societate.

În deschidere, Mircea Toma va povesti despre jurnalism, idei creative și puterea cuvintelor, iar atelierele vor fi susținute de

  • Mădălina Andronic, co-fondator al The Awesome Project (Meșteșuguri),
  • Tudor Giurgiu (Antreprenoriat cultural),
  • Adelina Ivan (Fashion Design),
  • Bogdan Papuc, Directorul Asociației de Eco-Turism din România (Ecoturism),
  • Mihai-Toader Paști, Project Manager efdeN (Tehnologie Eco),
  • Silvia Demeter, Arhitect specializat în domeniul restaurării (Arhitectură Eco),
  • Sorin Ozon, Centrul Român pentru Jurnalism de Investigații (Jurnalism de Investigații),
  • Traian Brumă, Antreprenor în educație (Educație Alternativă) și
  • Doru Mitrana (Antreprenoriat Social).

Curajoșii care doresc să își înalțe visul cât mai sus și să își pună în practică proiectele, se pot înscrie la unul dintre workshop-uri până la date de 25 iulie, pe site-ul oficial al campaniei, www.kiterunners.ro.

Cele mai curajoase 20 de aplicații dintre înscrierile pentru fiecare workshop vor fi selectate pentru a participa la atelierul dorit și, ulterior, în baza aplicației și a interacțiunii din timpul întâlnirii, câte un participant din fiecare workshop va intra în competiția finală. Astfel, 3 înălțători de zmeie vor câștiga o “excursie educațională” în Europa, în domeniul lor!

Tabăra va fi urmată de Primul Festival al Înălțătorilor de Zmeie și de trei concerte susținute de Moonlight Breakfast, Robin & The Backstabbers și Mara.

Organizatorii au pregătit cazare direct pe plajă, în corturi individuale, cu vedere la mare, dar și transport asigurat din Mamaia. De asemenea, pentru că ING iubește natura și plajele curate, duminică, 3 august, se pregatește și un after-party pentru voluntarii evenimentului: ecologizarea plajei Vadu.

20 de ani de visuri împlinite

 

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0