fbpx

3D Competition by Delta Studio – „Amenajare de Baie cu Produse Porcelanosa Grupo”

În 21 mai 2018, Delta Studio a lansat 3D Competition, un concurs de randări 3D pentru arhitecți, designeri și studenți, cu premii constând în excursii la fabricile Porcelanosa din Spania, 1000 EUR și un telefon Samsung Galaxy S7.

Tema concursului este realizarea unui proiect 3D (vizualizare 3D/randare arhitecturală) pentru o amenajare de baie, exclusiv cu produse Porcelanosa Grupo disponibile pe site-ul www.deltastudio.ro, aparținând brandurilor Porcelanosa, Venis, Gamadecor, Systempool, L’Antic Colonial, Butech, Noken și Urbatek. Înscrierea la concurs se face prin trimiterea propunerilor (minim 3 randări în format JPEG) la adresa de e-mail marketing@deltastudio.ro.

Primirea propunerilor se desfășoară între 21 mai și 21 iunie, iar selectarea celor care vor fi publicate pe site pentru a fi votate va avea loc între 22-29 iunie 2018. Criteriile de evaluare sunt calitatea randarii, ingeniozitatea și funcționalitatea amenajării, precum și folosirea exclusivă a produselor Porcelanosa Grupo. Proiectele care nu corespund condițiilor specificate mai sus nu vor fi selectate. Doar proiectele selectate de juriul Delta Studio vor fi uploadate pe site, pentru a fi votate de public.

Între 2 iulie – 2 august 2018 are loc votul online, public, pe pagina dedicată concursului. Se poate vota 1 singur proiect de pe același IP, 1 singură dată pe zi. Câștigătorii vor fi anunțați pe 3 august 2018.

Marele premiu este de 1000 € și 1 excursie la fabricile PORCELANOSA din Spania (proiectul cu cele mai multe voturi), iar premiile secundare constau în 4 excursii la fabricile PORCELANOSA din Spania, dintre care 2 vor fi acordate celor mai votate amenajări propuse de studenții UAUIM. Premiul pentru public este un telefon Samsung Galaxy S7, acordat prin tragere la sorți dintre toți utilizatorii care votează un proiect în perioada 2 iulie – 2 august. Excursiile la Porcelanosa vor avea loc în septembrie 2018 sau în primul trimestru din 2019.

Detaliile și regulamentul sunt disponibile în pagina dedicată concursului.

Cu o experiență de peste 20 de ani, Delta Studio este lider în amenajări de interior pe piață din România, cu 12 showroom-uri în 9 orașe. Compania este un susțînător activ al designului de interior, realizând acțiuni de promovare în online și offline: evenimente cu arhitecți și designeri, participarea la târguri internaționale, editarea de albume și realizarea de materiale foto și video cu amenajări de interior semnate de arhitecți și designeri români.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0