fbpx

5 Idei de cadouri pentru 5 tipuri de prieteni la Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei

Vino în 16 și 17 decembrie la Fundația Calea Victoriei, în Popa Soare 40, la Târgul de Crăciun, să te bucuri de reducerea de 15% pentru cursurile și evenimentele din luna Ianuarie 2017. Îți poți face o bucurie sau poţi găsi un cadou original pentru cei dragi. Pe lângă cursuri și vouchere cadou, vei găsi artizani și creatori de bijuterii, dulciuri, genți și accesorii, aranjamente de Crăciun, jucării și multe alte produse unicat din care să alegi.

Evenimentul pe Facbook.

Iată câteva idei de cadouri pentru 5 tipuri de prieteni:

1 ARTISTUL – Dacă ai un prieten care cochetează cu pictura, avem cursurile potrivite pentru el: Cursul de Desen, din 9 Ianuarie, Atelierul de grafică și gravură, din 11 Ianuarie sau Atelier de pictură și creativitate, din 14 ianuarie.

 S-ar putea să-i placă și ilustrațiile cu mesaje sau personaje vesele, decorațiunile din lavandă și globurile colorate pe care le vei găsi la târg.

2 PRIETENA CHIC – Prietena ta interesată de fashion și design se va bucura de un voucher la unul dintre cursurile: Curs practic de machiaj, din 6 Ianuarie, Curs practic de design Interior, din 6 Ianuarie sau Atelier de stil vestimentar feminin, din 11 Ianuarie.

 O poți îmbia și cu parfumuri artizanale, cosmetice bio și bijuterii din porțelan pictat manual, cu perle, pietre semiprețioase sau din mătase delicată.

3 INTELECTUALUL – Avem câteva propuneri și pentru prietenul care citește și în vacanțe: Introducere în istoria religiilor, din 10 Ianuarie, Curs de istoria artei: Antichitate, Renaștere și Modernitate, din 12 Ianuarie sau Cele mai frumoase romane englezești, din 23 Ianuarie .

 Cu siguranță îl vei surprinde oferindu-i carnețele cu motive tradiționale unde să își noteze gândurile sau una dintre cărțile și revistele de la târg.

4 MONDENUL – Prietenul tău mereu plin de viață și în centrul atenției s-ar simți în largul lui la: Atelierul de dicție și de vorbire, din 9 ianuarie, Atelierul de dezvoltare personală prin teatru, din 9 Ianuarie sau Atelierul de vorbire în public – secretele unei prezentări de succes, din 19 Ianuarie.

De sărbători, energizează-l cu dulciuri homemade și dulcețuri delicioase și oferă-i cadou accesorii trendy care-l vor scoate în evidență.

5 EMPATICUL – Înclinat spre psihologie și comunicare, lui o să-i placă: Atelierul de inteligență emotională, din 13 ianuarie, Atelierul „Cum să ne controlăm gândurile?”, din 20 Ianuarie sau cel de Mindfulness: Introducere în arta de a trăi conştient, din 25 Ianuarie.

 Cuvintele frumoase trebuie să ne însoțească mereu, de aceea poți alege să le dăruiești sub forma bijuteriilor create de Cuvinte aurite sau ca ilustrații cu mesaj semnate de Liliana Arnăut.

Pentru mai multe idei de cadouri te îndrumăm spre PROGRAMUL COMPLET al lunii IANUARIE 2017.

PROGRAM TÂRG:

Vineri, 16 Decembrie, 17:00 – 21:00

Sâmbătă, 17 Decembrie, 11:00 – 19:00

INTRARE LIBERĂ

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe din 2007 cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea noastra este să inspirăm tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.

*Reducerea de 15% pentru cursurile din luna Ianuarie 2017 achiziționate la târg nu se cumulează cu alte oferte și reduceri.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0