fbpx

aBC – a Business of Creativity dă startul turneului prin țară cu o primă ediție la Cluj

După o pauză de 2 luni, toamna aduce noi începuturi pentru întâlnirile de antreprenoriat creativ, iar aBC – a Business of Creativity reunește comunitatea antreprenorilor creativi într-un nou sezon, debutând în această perioadă cu întâlniri prin țară.

 

Noutatea pentru comunitatea antreprenorilor creativi sunt întâlnirile naționale din Cluj, Brașov, Iași. Primul eveniment din acest sezon în țară are loc peste doar câteva zile: Marți, 19 septembrie 2023, de la ora 17:30 la ABC Incubator în Cluj, în parteneriat cu CMT – Cluster Mobilier Transilvănean.

 

Alături de noi vor fi și invitații speciali: arh. Șerban Țigănaș decan FAU Cluj cofondator Dico și Țigănaș, arh. Tiberiu Bucur și arh. Sergiu Tîrziu cofondatori ai Format4, Ana Mihail, designer de interior, fondatoare Ann Design Studio și arh. Cătălin Trandafir confondator al Filofi şi Trandafir Arhitectură.

Ești arhitect, designer, grafician, freelancer, creator de modă, bijuterii, accesorii, ilustrator sau pictor? Ai deja un business în domenii creative și vrei să transformi activitatea profesională într-una profitabilă, care să te deservească? Ești practicant sau pur şi simplu iubeşti domeniul creaţiei – atunci sigur nu ai de ce să lipsești de  la întâlnirile interactive de business creativ și networking! 

 

Într-un mediu prietenos și sigur, descoperi o comunitate de oameni ai creației și te întâlnești cu profesionişti în domeniul arhitecturii şi a antreprenoriatului, pentru a discuta despre partea financiară în business-ul creativ, politici de prețuri și canale. aBC#17, ediția de la București, aduce în același loc 4 speakeri cu experiență în domeniu, gata să împărtășească cu participanții practici profesionale, sfaturi și învățăminte, într-o discuție liberă și transparentă. Vom afla îndrumări și experiențe din partea invitaților, pe care le-au acumulat pe parcursul anilor, dar şi strategii profesionale pe care chiar ei le folosesc în business-ul lor.

 

Tema primei întâlniri aBC din cluj este PROMOVAREA – Cum mă promovez ca arhitect, designer și antreprenor creativ? Temă pe care o vom dezbate marți, 19 septembrie 2023, de la ora 17:30 la ABC incubator – Str. Constantin Brâncuși 55-59, Cluj-Napoca, cu invitați:

 

  • Șerban Țigănaș – arhitect, decan FAU Cluj, cofondator Dico și Țigănaș
  • Tiberiu Bucur și Sergiu Tîrziu – arhitecți și cofondatori Format 4
  • Ana Mihail – designer de interior, fondatoare Ann Design Studio
  • Catalin Trandafir– arhitect și cofondator al Filofi şi Trandafir Arhitectură.

 

„Programele universitare de la noi te pregătesc să fii un foarte bun specialist, dar nu îți spun mai departe cum poți monetiza toată această creativitate a ta, ce faci când termini stagiul, cum gestionezi relația cu un client, ce prespune birocrația, cum te promovezi ca să atragi clienții cu care vrei să lucrezi. Noi contribuim cu cunoștințe de business pe toate palierele, de la planul de business, care e atât de important și oferă claritate odată ce îl faci, la a comunica pe nevoile clienților, un lucru pe care nu foarte mulți antreprenori creativi îl fac, la a seta structura de preț corectă, promovare și multe altele”, spune Armina Popeanu, arhitect, minte creativă și fondatoarea platformei aBC în Antreprenoriat Creativ – a Business of Creativity.

 

Participarea la întâlnirile aBC – a Business of Creativity este gratuită, cu ajutorul partenerilor ZOISS, și CMT – CLUSTER MOBILIER TRANSILVĂNEAN însă este nevoie să completezi un formular pentru a te înscrie. Mai multe detalii aici: https://antreprenoriatcreativ.ro/evenimente/abc-1-cluj/

 

***

 

Despre platforma ANTREPRENORIAT CREATIV

Platforma integrată de educație antreprenorială în domenii creative – își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care au nevoie de acces la o educație antreprenorială non-formală.

 

Armina Popeanu – arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu peste 9ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază business de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru creativi. Este, de asemenea, mentor pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune și predă la Ion Mincu. 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0