fbpx

Acasă ori la bar? Heineken îți transformă casa într-un Home Bar pentru meciurile UEFA Champions League

Cheamă-ți prietenii la tine acasă și bucurați-vă la maximum de meciurile preferate din UEFA Champions League! De restul se ocupă Heineken.

Cum?

Transformându-ți propriul living într-un Home Bar în toată regula: stai confortabil, ai cele mai bune locuri, ești înconjurat de prieteni, berea e la temperatura perfectă, gustările la îndemână, nu pierzi nici o fază din meci, iar atmosfera e efervescentă, ca de bar – doar că fără aglomerație, cozi, așteptări, lucruri care să-ți distragă atenția. Pregătește-te deci să trăiești într-un mod complet inedit experiența meciurilor din UEFA Champions League.

Provocării Heineken s-au alăturat vedeta TV Cabral Ibacka și fostul fotbalist Ciprian Marica, care dezbat deja în social media unde e cel mai plăcut să vizionezi meciurile de fotbal din UCL: acasă sau într-un bar. Iată între timp, ca să-ți faci o idee, living-ul lui Cabral transformat într-un Home Bar. Urmează și Marica. Poate că urmează și rândul tău 🙂

home-bar-cabral-2Ce ai de făcut?

Acceptă provocarea Heineken și înscrie-te pe homebars.ro.

„Ce este, de fapt, un Home Bar și de ce ne-am gândit să creăm o astfel de experiență pentru consumatorii Heineken®? Simplu și pe scurt: un Home Bar este un mix memorabil de fotbal, locuri VIP, gustul berii reci pe care o ai la îndemână pe parcursul întregului meci, energia și entuziasmul prietenilor, compania unui barman profesionist Heineken®, multă dispoziție bună și totul fără aglomerație, cozi, rezervare sau situații neașteptate care te pot împiedica să te bucuri de momentele importante ale meciului. Am creat acest loc în care Heineken ajută consumatorii să trăiască experiența UEFA Champions League la cote maxime, în confortul casei lor. Pentru ca aceștia să nu piardă nicio fază din spectacolul de neratat”, a declarat Anca Mușat, Director Marketing HEINEKEN România.

home-bar-cabral-3

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0