fbpx

Acoperișul Novatik – minimal, robust și cu personalitate

Când privești un proiect rezidențial vei observa că acoperișul contribuie considerabil la formarea primei impresii. Experții spun că o treime din impactul vizual este asigurată de acoperiș. De aceea este bine ca decizia pentru achiziționarea unui sistem de acoperiș să fie luată cu grijă.

Dincolo de evidenta sa funcție de protecție, un acoperiș “vorbește” de la distanță atât despre dimensiunile casei cât și despre valoarea sa, despre stilul de viață pe care-l adăpostește, despre spațiile valorificate, poate chiar despre valori în general. Pentru că acoperișul dezvăluie de departe a treia dimensiune a unei arhitecturi, poate domina fațada pe care o completează și contribuie la integrarea construcției în mediul său.

NOVATIK a dezvoltat constant noi profile ce imprimă aspectul de neconfundat al acoperișurilor tradiționale, păstrând însă toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă). Designul profilelor Novatik este inspirat de aspectul învelitorilor consacrate  care amintesc de țigla tradițională  de pretutindeni (Novatik METAL CLASSIC), de acoperișurile fălțuite de altă dată (Novatik METAL CLICK), de frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă de lemn (Novatik METAL WOOD) și de aspectul deosebit al ardeziei (Novatik METAL SLATE).

Fiecare panou metalic Novatik este realizat printr-o tehnologie modernă de presare a oțelului, obținând profile cu finisaj impecabil, cu dimensiuni exacte și nervuri pronunțate, făcând astfel din acoperișul Novatik unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori de pe piață.

Acoperișul NOVATIK METAL  imprimă un caracter unic, care rezonează perfect cu persoanele aflate în căutarea unui stil diferit ce poate să le scoată din anonimat.

flyer v24

Despre Novatik:

N O V A T I K  este compania care produce sistemele de invelitori Novatik METAL (tigla metalica in panouri mici, tabla prefaltuita, tabla faltuita, sisteme de jgheaburi si burlane), Novatik NATURA (tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica). Novatik a dezvoltat constant noi profile ce imprima aspectul de neconfundat al acoperisurilor traditionale, pastrand insa toate avantajele unui acoperis metalic (rezistenta sporita la coroziune, acoperis solid, durabil si greutate redusa) .

Designul acoperisurior Novatik este insiprat de aspectul invelitorilor consacrate care amintesc de tigla traditionala de pretutindeni (Novatik NATURA CLASSIC | Novatik METAL CLASSIC), de acoperisurile faltuite de alta data (profil Novatik METAL CLICK), de frumusetea naturala a acoperisului din sindrila de lemn (Novatik NATURA WOOD | Novatik METAL WOOD), de aspectul deosebit al ardeziei (Novatik NATURA SLATE | Novatik METAL SLATE),  de arhitectura acoperisurilor mediteraneene (Novatik NATURA ROMAN) si de imaginea inconfundabila a acoperisurilor traditionale din piatra (Novatik NATURA STONE).

Mai multe informatii:

Web: https://www.novatik.ro/ | FacebookNovatik Romania 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0