fbpx

Adriattica Boutique – Design floral

Adriana Poncea este pasionată de flori și de culoare, dar mai ales de ce ne aduc ele în viață și de cum ne fac să ne simțim. În atelierul Adriattica Boutique, Adriana creează aranjamente florale nemuritoare din plante uscate și trandafiri naturali criogenați, care au trecut printr-un proces special de conservare.

tr3

 

Povestea Adriattica Boutique s-a născut într-o seară friguroasă de iarnă, din dorința Adrianei de a oferi cadouri florale și în preajma Crăciunului, un gând cel puțin „netradițional”. Apoi a început căutarea pentru surse de inspirație și obiecte cărora să le dea imortalitate. Așa a dat peste trandafirii criogenați și a început călătoria în lumea designului floral.

tr2

Primul aranjament floral creat de Adriattica Boutique a fost pentru o bunică înțeleaptă și iubitoare, care tocmai își pierduse partenerul de viață. Însă, acest dar oferit din inimă o însoțește cu prietenie pe masa de la fereastră din camera de zi până în ziua de azi. Apoi au urmat alte și alte creații colorate – petale ivoire de trandafir, însoțite de spice de grâu aurii și turcoaz pentru bogăție fabuloasă, un coral cules de pe o plajă pustie din Golful Thailandei, un con de brad cu mireasma încă proaspătă și busuioc din grădina proprie. Toate aranjamentele florale și decorațiunile sunt inspirate din dorința de a oferi lucruri care păstrează bucuria cadoului primit din inimă.

 

Pentru daruri create cu încântare, puteți găsi creațiile Adrianei pe Facebook sau Instagram.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0