fbpx

Aesth|ethics. Ideal Standard prezintă designul și evoluția sustenabilității în Veneția

Prestigiosul producător de băi Ideal Standard găzduiește, în această perioadă, o serie de evenimente în exclusivitate într-un nou showroom pop-up din Veneția. Pop-up-ul Aesth|ethics prezintă atât virtuozitatea estetică al mărcii, cât și obiectivele și realizările etice ale acesteia. Vizitatorii pot descoperi, în avanpremieră, cele mai recente colecții Ideal Standard, instalate într-un cadru unic și inovator, și, în același timp, pot afla mai multe detalii despre angajamentele în materie de mediu, societate și guvernanță corporativă, lansate recent în primul raport anual de sustenabilitate al companiei.

Evenimentul carbon neutru va fi găzduit în cadrul complexului istoric al fostelor șantiere navale Arsenale di Venezia, și va cuprinde o instalație realizată special de directorul de proiectare al Ideal Standard, Roberto Palomba. Această instalație urmează abordarea unică Singular™ a Ideal Standard prin afișarea soluțiilor de baie din toate categoriile de produse din game diferite – arătând cât de coerent funcționează împreună colecțiile.

Comentând noile produse și aspectele etice, Roberto Palomba a spus: „Pentru aceste noi colecții, ne-am păstrat identitatea de bază și am construit pe bogata moștenire de design a trecutului nostru, pentru a crea produse noi și interesante, gândite pentru baia contemporană. Combinația dintre experiența noastră în proiectare și cunoștințele de producție ne permite să facem acești pași într-un mod durabil și inovator. Arsenale di Venezia este locația perfectă și ne oferă un cadru dramatic pentru a prezenta noile noastre colecții de inspirație italiană.”

arsenale_int_Aesth-ethics_4

Noile produse expuse includ gama Alu+ de sisteme de duș eco-sustenabile, gama contemporană de ceramică i.life într-un nou finisaj modern gri lucios, colecția minimalistă de duș Solos cu comenzi inteligente intuitive pentru o experiență de spa all-in-one și colecția La Dolce Vita – o gamă de baie cuprinzătoare și condusă de design, care celebrează stilul de viață italian.

Aesth|ethics va evidenția, de asemenea, angajamentul Ideal Standard de a crea un viitor mai durabil și va explica angajamentul companiei de a furniza produse inovatoare, de înaltă calitate, care încurajează practicile de viață durabile. În acest sens, Ideal Standard a finalizat o analiză completă a amprentei de carbon a evenimentului Aesth|etic și a colaborat cu Up2You pentru a neutraliza emisiile de CO2 generate. Ideal Standard a ales două proiecte care se concentrează pe conservarea și refacerea pădurilor pentru a sprijini lupta împotriva schimbărilor climatice. Primul ajută la protejarea a aproape 785.000 de hectare de păduri și a faunei sălbatice de pe malul sudic al lacului Kariba din Zimbabwe.

 

Proiectul Kariba Forest Protection își propune să creeze un coridor de biodiversitate prin conectarea a patru parcuri naționale și opt rezervații de safari,implementând, în același timp, numeroase inițiative în beneficiul comunității locale. Compania s-a angajat, de asemenea, să contribuie la transformarea a aproape 22.000 de hectare de pășunat de vite în păduri gestionate durabil pentru produse din lemn de mare valoare, cu o durată lungă de viață, precum și la captarea unor cantități mari de dioxid de carbon. Ambele proiecte sunt verificate de Standardul de carbon verificat și de Standardele de climă, comunitate și biodiversitate.

Vorbind despre eveniment, Jan-Peter Tewes, co-CEO Ideal Standard, a declarat: „ Aesth|ethics este o ocazie excelentă de a evidenția contribuția noastră, ca și companie, pentru viitor. Am dezvoltat obiective ambițioase, atât din perspectiva durabilității, cât și a oamenilor, pe care le-am subliniat în noul nostru raport de sustenabilitate, așa că oportunitatea de a aprofunda aceste obiective și de a vorbi despre cum vrem să le atingem este fantastică. Fie că este vorba despre creșterea diversității printr-o activitate susținută de recrutare, sau prin instalarea de panouri fotovoltaice la fabrica noastră de fitinguri din Wittlich, Germania, pe măsură ce facem tranziția către utilizarea energiei electrice 100% regenerabile, ne îndreptăm spre un viitor mai durabil.”

 

Pentru mai multe informații referitoare la raportul de sustenabilitate al Ideal Standard, vizitați: www.idealstandard.co.uk/about-us/sustainability  

 

Pentru a vedea mai multe despre noile game Ideal Standard, vizitați: www.idealstandard.co.uk  

Despre Ideal Standard International

 

Ideal Standard International este unul dintre cei mai mari producători mondiali de soluții de baie rezidențiale, comerciale și de tratament de înaltă calitate. Cu sediul central în Bruxelles, Belgia, compania privată are peste 8.000 de angajați, operează în 9 unități de producție și deservește peste 100 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Producătorul de băi lucrează exclusiv cu renumitul studio de design italian Palomba Serafini Associati pentru a combina produse realizate cu experiență, cu accent pe design, cu tehnologii de înaltă performanță, menținându-și statutul de lider al industriei în materie de estetică și performanță.

 

Compania oferă o varietate largă de produse pentru baie, inclusiv ceramică, baterii si căzi de baie, mobilier și accesorii, precum și o gamă holistică de soluții cross-category prin propunerea unică Singular™ a companiei. Dezvoltat special pentru a sublinia designul băii și a simplifica procesul de selecție, conceptul Singular™ presupune că utilizatorii au nevoie de un singur furnizor și de un punct de contact dedicat pentru a avea acces la soluții nelimitate de inspirație pentru baie. Mărcile Ideal Standard International includ Ideal Standard, Armitage Shanks (Marea Britanie) si Porcher (Franța).

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0