fbpx

AnteMURAL – avanpremiera festivalului de video-mapping din Brașov

Pe 30 Iulie, începând cu ora 21:30, în Piața Sfatului din Brașov veți putea urmări un spectacol live de video-mapping 3D pe fațada Turnului Alb. AnteMURAL este avanpremiera AMURAL – Festival vizual După Ziduri din weekend-ul 04 – 06 Septembrie, dar și un mod de a muta atenția brașovenilor și a turiștilor asupra promenadei După Ziduri.

Proiecțiile live de video-mapping 3D de pe fațada Turnului Alb vor fi susținute de echipa de VJ-ei români, Aural Eye. Monumentul vechi de șase secole va fi îmbrăcat timp de două ore în lumină și culoare. Proiecția va fi vizibilă din Piața Sfatului, tocmai pentru a atrage atenția vizitatorilor că, dincolo de ziduri, După Ziduri, e o lume ce trebuie descoperită.              

AnteMURAL este felul organizatoilor de a anunța Brașovul și întreaga țară asupra AMURAL, festival de arte vizuale vizuale ce va avea loc în zona După Ziduri.  

Tocmai pentru că AMURAL își propune ca scop să dea arta jos de pe pereți, din cadrul formal și să creeze conținut în afara galeriilor, pre-evenimentul AnteMURAL apare ca primă demonstrație de reinventare a spațiilor urbane prin creații artistice.  

AMURAL – Festival vizual După Ziduri este o inițiativă privată a unui grup de tineri creativi originari din Brașov. Miza lor este de a conecta orașul cu cele mai noi și mai spectaculoase manifestări artistice, propunând un festival cultural de dimensiune europeană ce aduce împreună arta alături de cele mai noi forme de creație și tehnologie care să transforme orașul în centrul cultural regional și național pe care și-l doresc atât brașovenii, cât și vizitatorii.

Pentru detalii, urmăriți site-ul amural.ro și pagina de Facebook a evenimentului facebook.com/amuralfestival 

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0