fbpx

APEL DE PROIECTE pentru seria de evenimente SCHOOL + HOSPITAL 2017

Organizatorii Building Education Bucharest International Forum și Building Health Bucharest International Forum, parte a seriei de evenimente SCHOOL + HOSPITAL 2017, dedicată calității spațiului educațional și medical, lansează apelul de proiecte pentru programul edițiilor din acest an.

Arhitecții interesați pot propune spre a fi prezentate în cadrul celor două forumuri proiecte cu destinație educațională sau medicală, recent finalizate, în curs de finalizare, proiecte viitoare sau aflate în competiții.

Propunerile pot fi transmise, în funcție de evenimentul ales, la adresele de email education@borocommunication.ro (pentru Building Education) sau health@borocommunication.ro (pentru Building Health), până pe 30 iunie 2017.

Arhitecții cu proiecte selectate de către organizatori vor fi invitați în calitate de Speakeri pe 19 octombrie, la Radisson Blu Bucharest Hotel.

La SCHOOL + HOSPITAL 2017 participă peste 400 de arhitecți, manageri de școli și de spitale, investitori publici și privați, specialiști și speakeri internaționali din mai multe țări.

Mai multe despre seria de evenimente SCHOOL + HOSPITAL 2017 pe www.building-education.ro și pe www.building-health.ro sau pe paginile oficiale de Facebook ale proiectelor: https://www.facebook.com/SpatiulEducational/ și www.facebook.com/SpatiulMedical/

 

Building Education Bucharest International Forum și Building Health Bucharest International Forum sunt proiecte de comunicare interprofesională inițiate în 2015 de BORO PR & COMMUNICATION și ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0