fbpx

Arbiton Woodric – colecție de plăci de vinil pentru clienți exigenți. Fabricată integral în Uniunea Europeană

Faceți cunoștință cu pardoseala vinil clic, care introduc o nouă calitate în domeniul designului și în cel al pardoselilor. Arbiton Woodric adună până la 24 de nuanțe de stejar care vor încânta clienții cu unicitatea lor. Plăcile de vinil cu conținut mineral sunt rezistente la apă și foarte rezistente, distingându-se prin repetarea foarte redusă a decorurilor și structura profundă unică, care accentuează design-ul similar al lemnului. Arbiton Woodric este colecția care va crea noi tendințe în designul pardoselilor și care va răspunde chiar și celor mai exigente cerințe ale clienților.

Noile pardoseli vinil clic Arbiton Woodric sunt pardoselile care vor satisface așteptările celor care doresc ca pardoseala să fie nu numai frumoasă și unică, ci și utilă. Arbiton Woodric înseamnă până la 24 de nuanțe  de stejar împărțite în două colecții – una de bază și una îmbogățită cu Real Wood Structure. În colecție există atât cele mai așteptate nuanțe deschise, clasice de stejar, cât și modele mai îndrăznețe, cu structură puternică realizată prin nervuri, inele și crăpături ce oferă textură bogată.

 

Toate pardoseala vinil clic Arbiton Woodric au conținut mineral (HD Mineral Core) ceea va oferi un confort extraordinar de utilizare, fiind o pardoseală pentru care nu trebuie să vă faceți griji.

 

Arbiton Woodric producție europeană, calitate mondială

Decora SA deține brandurile Arbiton. Compania acordă mare atenție cercetării și dezvoltării (R&D), care sunt esența dezvoltării continue pentru companie. Cea mai recentă colecție Arbiton Woodric este rezultatul multor ani de muncă pentru echipa de proiectare și cercetare, care a condus la un rezultat inedit și unic pentru plăcile de vinil. Arbiton Woodric are o rată foarte scăzută de repetare a designului plăcilor, din acest motiv clienții vor avea o pardoseală care nu se poate deosebi de plăcile naturale.

 

Arbiton Woodric – design-ul plăcilor nu se va repeta

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei pardoseli din lemn este unicitatea acesteia. Cu plăcile de vinil și laminat, situația este de obicei invers: există doar câteva plăci diferite într-o singură culoare, într-o colecție. După montarea pardoselii, putem observa repetarea elementelor caracteristice, ceea ce nu întâlnim la lemnul natural. Ce se întâmplă dacă numărul de repetări ar fi redus la minimum? Am obține atunci un aspect natural?

 

Exact aceasta este abordarea folosită de designerii de la A.Design Studio. La planificarea fiecărei culori, s-au asigurat că numărul de decoruri din fiecare culoare este atât de mare, încât chiar și într-un spațiu deschis pe suprafață mare, ar fi greu de observat aceleași modele, la fel ca la o pardoseală din lemn natural. La colecția Arbiton Woodric există de două ori mai multe plăci unice în fiecare design disponibil, decât numărul standard. Toate se potrivesc perfect între ele și, în același timp, fiecare dintre ele este unică, exact ca o placă de lemn natural.

 

Conținutul mineral – pune lemnul natural in inferioritate

Plăcile Arbiton Woodric sunt speciale datorită utilizării conținutului mineral. Este o alegere perfectă pentru cei care doresc sa aibă pardoseală din lemn –scândură sau parchet. Cu toate acestea, stilul lor de viață exclude aplicarea unui material moale, nerezistent și sensibil la deteriorare. Arbiton Woodric sunt pardoseli vinil clic cu conținut mineral, care garantează o rezistență ridicată la deteriorare mecanică, rezistență la apă și în același timp un aspect natural și frumos. Este important de adăugat că plăcile Woodric au stratul unic Titanium Nano Layer ANTISCRATCH, care mărește rezistența la zgârieturi comparativ cu plăcile convenționale cu până la 30%. Aceste plăci au obținut în teste independente și cea mai înaltă clasă de utilizare – prin urmare sunt ideale nu numai pentru acasă, ci chiar și pentru birouri cu trafic intens.

Lemnul pe pardoseală este frumos, dar poate fi o pacoste. Este moale, susceptibil la deteriorare, absoarbe apa și își schimbă culoarea atunci când este expus la soare. De aceea, deși frumos, lemnul nu este prima alegere pentru persoanele active. Ne imaginăm câteva scenarii cu lapte vărsat accidental, un câine ce vine cu noroi pe el după o plimbare din noiembrie, nisip adus de copii după joaca la groapa cu nisip din parc sau prietenii care dansează pe tocuri în sufragerie.

 

Oare astfel de lucruri prozaice trebuie să ne oblige să renunțăm la visele noastre? Nu. Datorită construcției inovatoare, plăcile de vinil Arbiton Woodric cu conținut mineral reprezintă cea mai modernă pardoseală pe care o puteți găsi pe piață. Combină cele mai bune caracteristici ale tipurilor de produse existente pentru pardoseli: de la designul clasic, atemporal al lemnului, la funcționalitatea plăcilor și până la modul de asamblare a plăcilor laminate. De aceea plăcile Arbiton Woodric sunt soluția ideală atunci când dorim să avem pardoseală din lemn, dar stilul nostru de viață nu o permite. Acestea sunt 100% rezistente la apă, nu absorb umezeala, nu se deformează și nu se decolorează sub influența acesteia. Nu se deteriorează la impact și lovituri puternice (de exemplu, scăparea obiectelor grele). Au rezistență termică scăzută, datorită căreia permit utilizarea eficientă a încălzirii prin pardoseală. Sunt foarte practice, ușor de păstrat curate, iar întreținerea nu necesită practic niciun efort. Și deși arată ca lemnul datorită texturii lor calde, plăcute și unice, un decalaj tehnologic le diferențiază de lemn.

 

Culori Arbiton Woodric – întotdeauna stejar

Arbiton Woodric este o colecție cu plăci de vinil cu dimensiunile de 1220 mm x 229 mm. Au 4 mm grosime, din care 0,55 mm este stratul de uzură. Sunt mai late decât plăcile standard de vinil, amintind de plăcile de lemn natural. Plăcile sunt disponibile în până la 24 de nuanțe grupate în doouă categorii: colecția de bază și cea cu structură sincronizată(EIR). Toate decorurile au nuanțe de stejar, cu grade variate de intensitate a nervurilor, până la plăci ce amintesc de scândurile rustice. În această colecție, nu lipsesc culorile clasice, care pot crea baza unui stil atemporal. Va fi apreciată și de cei care doresc ca pardoseala să fie un accent distinctiv și puternic. Un mare avantaj al colecției Woodric este prețul său atractiv.

 

De remarcat este decorul Cavallion Oak din colecția EIR. Este o nuanță supernaturală, caldă, de stejar, care se va potrivi atât interioarelor scandinave minimaliste, cât și camerelor în stil glamour. Caracterul natural se exprimă prin textura vizibilă, dar fără nervuri profunde. Acest decor este o vedetă a topurilor de vânzări, mai ales datorită echilibrului său excelent de culoare și structură  neutră.

Brandon Oak este un alt decor interesant din aceeași colecție. Aceste plăci se remarcă printr-o textură rustică lejeră, cu fisuri verticale specifice, care seamănă cu scândura de lemn brut, natural. Aceste plăci pot fi folosite cu succes atât într-o cabană de munte, cât și într-un bloc modern de apartamente. Structura imită perfect desenul lemnului. Acest efect este accentuat prin embosare. Datorită acestui fapt, pardoseala arată foarte naturală.

 

Din colecția de bază se remarcă culorile Lakewood Oak, Peterson Oak și Stamford Oak. Prima dintre acestea are un design foarte familiar, cu numeroase imperfecțiuni. Granulația lemnului este foarte clară, ceea ce dă efectul de lemn vechi cu o istorie bogată. Peterson Oak este exact opusul său. Un model îngrijit, delicat într-o nuanță deschisă, care poate fi baza neutră perfectă pentru orice design interior. Stamford Oak este probabil cea mai populară alegere atunci când te gândești la o pardoseală de stejar. Un echilibru perfect între prospețimea și liniștea lemnului și textură cu ușoare imperfecțiuni. Fără îndoială, va fi vedeta colecției Arbiton Woodric și cel mai vândut produs al colecției. 

 

Conținut mineral – cheia pentru stabilitate dimensională completă

HD Mineral Core este o tehnologie patentată sub marca Arbiton pentru o pardoseala de vinil perfectă, stabilă dimensional. Conținutul mineral este realizat din minerale naturale de rocă și polimeri moderni. Oferă o rezistență excepțională la impact și o conductivitate termică excelentă. Plăcile cu conținut mineral (HD Mineral Core) sunt la fel de frumoase ca lemnul și la fel de practice precum plăcile ceramice. În aparență, nu se pot distinge de lemnul real, iar în utilizare seamănă cu plăcile ceramice. Stabilitatea dimensională permite montarea până la 200 m2 fără a fi nevoie de rosturi de dilatare suplimentare. Deci nu este nevoie de folosire a profilelor de trecere sau a pragurilor la uși. Plăcile de acest tip au câștigat mulți fani, iar pe lângă aspectul frumos și practicabilitatea acestora, utilizatorii laudă mai ales ușurința de curățare și structura plăcută.

 

Producție europeană calitate și ecologie

Plăcile Arbiton Woodric au fost proiectate și fabricate în întregime în Uniunea Europeană. Acesta este un produs de cea mai bună calitate, motiv pentru care producătorul acordă garanție pe termen lung. În plus, liniile de producție super moderne garantează cea mai înaltă calitate constantă în producție, precum și respectarea celor mai înalte standarde ecologice.

Epidemia de COVID-19 și tulburările globale recente ne-au făcut să realizăm cât de fragile și vulnerabile sunt lanțurile de aprovizionare. Începem să acordăm o valoare mai mare siguranței și predictibilității furnizorilor și oportunităților de livrare rapidă cu MOQ scăzut. Un producător local, european, înseamnă de asemenea, emisii mai mici de CO2 asociate cu un transport mult mai scurt și, prin urmare, un produs mult mai ecologic!

 

Arbiton Woodric este o colecție care are toate atributele pentru a fi o vedetă absolută pe piață! Combinația de înaltă calitate, tehnologie SPC cu conținut mineral cu design inovator și preț atractiv este rețeta pentru succes.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0