fbpx

ARCEN invită bucureștenii la plimbare „Cu bastonul prin București” – ediția a șasea

Ediția a șasea a traseului pietonal-cultural „Cu bastonul prin București” debutează pe 1 august și se va desfășura în fiecare weekend, până pe 13 septembrie.

Inițiativa ARCEN (Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate) de a organiza o serie de trasee culturale prin București a ajuns la ediția cu numărul șase. Proiectul „Cu bastonul prin București” îi invită pe bucureșteni să descopere poveștile orașului, plimbându-se pe străzi care poartă încă amprenta istorico-arhitectonică a trecutului.

Ediția din acest an se va concentra pe tumultoșii ani ’30, încercând o transpunere în lumea interbelică a berăriilor și magazinelor de lux, a cofetăriilor, cinematografelor ori parfumeriilor, populată de sacagii, cafegii și, mai ales, de petrecăreți.

Prin urmare, în perioada 1 august – 13 septembrie, sâmbăta și duminica, traseul cultural-pietonal ARCEN va avea ca punct de plecare Cercul Militar Național (sâmbăta de la ora 11.00 și duminica de la ora 18.00).

Participarea la traseul pietonal este gratuită, iar străzile străbătute vor fi următoarele: Calea Victoriei – Bulevardul Elisabeta – strada Lipscani – strada Domnița Anastasia – strada Ion Brezoianu – strada ing. Anghel Saligny – strada Gutenberg – strada Silfidelor – Bulevardul Elisabeta.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0