fbpx

Arh. Ștefan Bâlici este noul președinte al Ordinului Arhitecților din România

Arh. Ștefan Bâlici

Arh. Ștefan Bâlici a fost ales noul președinte OAR pentru mandatul 2022-2026, în cadrul Conferinței naționale a Ordinului Arhitecților din România ce a avut loc la București, în weekendul 2-3 iulie 2022. Arh. Ștefan Bâlici îi succede în funcție arh. Alexandru Găvozdea, președintele Ordinului în mandatul 2018 – 2022.

 

Printre principalele obiective anunțate de arh. Ștefan Bâlici se numără consolidarea relației cu autoritățile și instituțiile statului, în scopul optimizării activității legislativ-normative și administrative în domeniul arhitecturii și mediului construit, actualizarea practicii profesionale, pentru a include imperativele și prioritățile societății actuale, consolidarea internă a organizației, prin antrenarea mai largă a membrilor, continuarea activității de procedurare și optimizare administrativă și o cât mai mare deschidere către societate – către comunitate și comunități, pornind de la valori împărtășite, referitoare la arhitectură, urbanism, peisaj, patrimoniu cultural.  

 

De asemenea, în cadrul Conferinței naționale OAR 2022, delegații participanți au ales membrii forurilor de conducere ale Ordinului: Consiliul național, Comisia de cenzori și Comisia națională de disciplină.

 

***

 

Ordinul Arhitecților din România – OAR – este singura organizație profesională din România care are rol de reglementare a profesiei de arhitect, cu o comunitate de peste 10.500 de membri în toată țara.

 

OAR se dedica în întregime reglementării profesiei de arhitect, subliniind importanța valorilor morale și deontologice, a bunelor practici, a așteptărilor înalte, a creativității, nu în ultimul rând, a provocărilor academice.

 

Ordinul își asumă misiunea de a crea mediul legislativ, profesional și competitional necesar atingerii excelenței în cadrul multiplelor arii în care se desfășoară profesiunea de arhitect.

 

www.oar.archi

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0