fbpx

Arhitecturi văzute prin igloo la Strada de C’Arte

Între 17 şi 25 septembrie, străzile C.A Rosetti, Boteanu şi Nicolae Golescu vor deveni „Strada de C’Arte”, la iniţiativa Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Evenimentul transformă complet kilometri de stradă, care vor fi populaţi cu standuri de carte cu un design aparte, expoziţii de arhitectură, lounge-uri de exterior, ateliere de creaţie pentru copii şi multe alte surprize.

14 expozanţi – din care 11 edituri, doi distribuitori de carte străină şi un anticariat – vă vor propune mii de titluri de beletristică, literatură de specialitate, carte de arhitectură şi design, albume şi cărţi eveniment. Institutul Cultural Român va fi prezent cu peste 60 de titluri apărute la Editura ICR, două lansări de carte şi un recital Maria Răducanu.

Pe strada Golescu, care va deveni Strada de Arhitectură, veţi găsi expoziţia „14 birouri de arhitectură sub 40 de ani”, creată de igloo media. Aceasta prezintă birouri tinere, premiate şi recunoscute profesional, ai căror membrii fondatori nu au depăşit vârsta de 40 de ani. Veţi putea cunoaşte unele dintre cele mai de succes birouri de profil, vizionând lucrările lor sau chiar întâlnindu-i faţă în faţă, în plimbările pe strada de arhitectură. Tot aici veţi afla mai multe despre concursul de arhitectură organizat de Primăria Capitalei, Ordinul Arhitecţilor din România şi compania Wienerberger – concurs pentru reamenajarea Pieţii Universităţii, care va căpăta în curând o nouă înfăţişare.

Arhitecturi văzute prin igloo la Strada de C’Arte

În lounge-ul Readers, pregătit special pentru acest eveniment, veţi avea prilejul sa vă delectaţi cu o cafea sau să luaţi o gustare într-o atmosferă relaxantă. Tot aici, cărţi şi reviste de arhitectură şi design, cu ştampila “Furat de la Igloo” aşteaptă să fie citite şi înapoiate, sau cumpărate în cazul în care veţi dori să le adăugaţi la biblioteca proprie.

Strada de C’Arte a pregătit şi două prezentări de arhitectură parametrică, duminică 18 septembrie de la ora 19:00 şi sâmbătă 24 septembrie, ora 20:00, susţinute de tineri arhitecţi români din echipa T_A_I.

Pentru mai multe detalii legate de programul manifestării, puteţi consulta site-ul www.stradadecarte.ro. În fiecare zi, site-ul se va îmbogăţi cu imagini şi informaţii de la evenimentele desfăşurate.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0