fbpx

AȘKIA Research Studio lansează 5 obiecte noi în cadrul Romanian Design Week 2021

La un an de existență într-o nouă formulă de parteneriat alături de ARCADEGROUP, AȘKIA Research Studio (ARS) lansează 5 obiecte noi în cadrul Romanian Design Week 2021. În anticiparea nevoii de întoarcere în spații mari mai sigure, mai eficiente și mai ușor de transformat, piesele integrează în design caracteristici precum modularitatea, proprietățile fonoabsorbante și mobilitatea.

Colecția de cabine fonoabsorbante Kameleon

O premieră în colecția brandului, dar și în sfera designului de obiect autohton, colecția Kameleon aduce în prim plan necesitatea intimității în spațiile deschise. K1 și K2, primele două cabine acustice semnate de ARS, oferă o multitudine de variante cromatice și tactile în cadrul aceleiași structuri.

,,Când am cercetat cabinele acustice existente, ne-am dat seama de câteva lucruri esențiale, pe care le-am transpus mai departe în procesul de design. În primul rând, acest tip de produs trebuie să fie foarte practic. În al doilea rând, el trebuie să aibă un preț accesibil. Nu în ultimul rând, el trebuie să fie un produs care să fie captivant din punct de vedere estetic, ușor de potrivit în orice spațiu prin ochii clientului sau ai arhitectului, nu neapărat prin ai noștri. De aceea, scopul nostru principal a fost sa să creăm instrumentele prin care acest produs să devină cât mai potrivit pentru fiecare client în parte.” – Dragoș Motica

Cabinele din colecția Kameleon oferă peste 10000 de variații și pot fi personalizate până la cele mai mici detalii folosind configuratorul online.

K1

Masa Adjacent

Gândită ca o piesă complementară pentru canapele, masa Adjacent urmează o estetică menită să evidențieze relația de bună funcționalitate dintre aceste două corpuri de mobilier prin incizia din talpa mesei.

ADJACENT Side table

The Catcher, măsuțe cu proprietăți fonoabsorbante

O altă serie destinată birourilor în plan deschis, The Catcher cuprinde mai multe măsuțe de cafea mobile, cu proprietăți fonoabsorbante. Create din lână obținută din polietilen teraflat, măsuțele sunt prietenoase cu mediul înconjurător, dar și cu mediul de lucru, captând zgomotul de fond în mod eficient.

THE CATCHER 100 Coffee table

Taburetul Nomad

Inspirat de forma placajelor curbate folosite deja în producția altor obiecte din colecția AȘKIA Furniture, taburetul Nomad este un proiect de upcycling. Forma literei ,,U” îi conferă un aspect jucăuș, de ,,șa” tapițată, care prin varianta sa mobilă adaugă un plus de spontaneitate zilelor petrecute la birou.

NOMAD Stool

Scaunul Atelier, varianta lounge

După 4 ani de existență, familia Atelier primește un nou membru: scaunul lounge. Acesta păstrează calitățile estetice care au consacrat colecția din care face parte, dar vine într-o formă nouă, care invocă relaxarea prin fiecare milimetru.

ATELIER Lounge chair

DESPRE ARS

ARS (AȘKIA Research Studio) este colectivul de designeri, ingineri și proiectanți din spatele echipelor AȘKIA Furniture și ARCADEGROUP. Aduși împreună de pasiunea pentru design și ghidați de dorința de a explora soluții tehnologice inovatoare, ei își propun ca prin ARS să dezvolte un spațiu interdisciplinar de creație, testare și producție.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0