fbpx

ASSA ABLOY deschide uși… cu telefonul

ASSA ABLOY, liderul mondial în domeniul soluţiilor de închidere pentru uşi, lansează prin subsidiara sa HID Global, un nou model de business al soluției de Mobile Access, care permite folosirea unui dispozitiv mobil smart, precum smartphone, tabletă sau smartwatch, pentru a deschide uși securizate, porți, rețele, servicii.

HID Global este lider mondial în soluții de securizare a identităților pe piața de management control acces, care s-a angajat să se dedice unui proces de inovare continuă și adaptare a soluțiilor oferite la cerințele pieței utilizatorilor finali. În acest context, HID Mobile Access a dezvoltat o funcționalitate nouă ce dă posibilitatea clienților de a transfera rapid drepturile de acces (cardul virtual) de pe un telefon pe altul, în cursul perioadei contractuale. Acest nou model de business completează gama de soluții oferite în acest moment pe piață de HID Global.

Tehnologia SEOS, care stă în spatele acestei soluții, este un vis împlinit pentru adoptanții precoce ai tehnologiilor și aplicațiilor de tip Internet of Things (Iot) și care prețuiesc în mod deosebit confortul, rapiditatea și eficacitatea pe care acest sistem îl aduce în fluxul activităților de zi cu zi, precum accesul cu telefonul în clădiri, login în calculatoare, vânzări fără cash, pontaj, autentificare pentru folosirea imprimantelor și multe altele. Soluția constă în folosirea telefonului mobil (iOS sau Android, NFC sau Bluetooth) pentru identificarea în sistemul de control acces (deschidere uși, barieră auto, turnicheți intrare, acces lift, etc.).

Comunicarea se face foarte simplu, ceea ce face ca această soluție să fie extrem de ușor de adoptat de către companii mari, hoteluri și clienți individuali pentru reședințele proprii. Beneficiile sunt multiple și trec dincolo de accesul facil în incinte. În companiile mari, de exemplu, cu peste 100 de angajați, administrarea drepturilor de acces este un proces foarte important, complex și care necesită o perioadă mare de timp pentru implementare. Însă, HID Mobile Access a dezvoltat o funcționalitate nouă ce dă posibilitatea clienților de a transfera rapid drepturile de acces (cardul virtual) de pe un telefon pe altul, în cursul perioadei contractuale.

Totodată, pentru industria hotelieră, inclusiv pentru servicii de tip sharing precum Airbnb, soluția HID Mobile Access înseamnă că fiecare oaspete poate primi pe device-ul mobil personal o cheie digitală pentru camera rezervată, înainte de a ajunge la hotel. Acest beneficiu rezultă într-o cazare extrem de rapidă la orice oră, din moment ce nu mai depinde de orarul recepției sau de prezența proprietarului în locație. Cheia digitală este validă pentru zilele sau intervalul orar stabilit de către proprietar, ceea ce facilitează în siguranță accesul anumitor angajați, clienți, personal al seviciilor de întreținere și reparații ș.a.m.d.

Cu soluția HID Mobile Acces de la ASSA ABLOY nu trebuie să faci rabat nici de la siguranță, nici de la confort!

mobile-access

Mai multe detalii privind soluțiile HID Mobile Access puteți găsi aici.

***

Despre ASSA ABLOY România

Cu o expertiză mai mare de 45 de ani, ASSA ABLOY România activează cu succes pe piața sistemelor de închidere din România oferind produse în parametrii de calitate și durabilitate ASSA. În 2012, ASSA ABLOY România a devenit principalul exportator de încuietori din Europa.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0