fbpx

ATELIERU DE LEMN – PAVILION INTERACTIV, DEMONTABIL & REPETITIV

Timisoara 29, 30 sept. str. Marasesti – cea mai recenta strada pietonala din centrul istoric & Sibiu 13,14 oct. P-ta Mare

ATELIERU DE LEMN – PAVILION INTERACTIV, DEMONTABIL & REPETITIV

Pe parcursul unui week-end, REcult isi propune sa ocupe 2 spatii centrale din 2 orase ale Romaniei, prin amplasarea unui inedit atelier de lemn la scara urbana.

Cadrele pavilionului interactiv demontabil si repetitiv „ATELIERU DE LEMN” vor monta – Timisoara 29, 30 sept. str. Marasesti si REmonta – Sibiu 13,14 oct. P-ta MARE o succesiune de imagini de arhitectura si obiecte de arta & iscusinta in lemn , suprapuse: de la traditie la inovatie, invitand la vizionarea si experimentarea lor in spatiul liber urban.

Expozitia se va transforma prin demonstratii practice sustinute de sculptori, mesteri populari, si pasionati ai lemnului intr-un eveniment de actiune colaborativa in care publicul va participa la improvizarea si executia produsului de “ARHITECTURA MESTESUGITA”.

Scenografia acestui film in 2 parti la o distanta de 2 saptamani si 250 km a fost realizata impreuna cu studenti arhitecti ai Facultatii de arhitectura – UPT.

ATELIERU DE LEMN – o productie cu soundtrack, sub regia si scenariul REcult, finantat de AFCN si promovat prin viu grai de Radio Guerrilla.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0