fbpx

Câştigătorii Studentul Anului

Câştigătorii competiţiei care premiază cei mai buni studenţi din România au fost anunţaţi marţi, 28 mai, în cadrul celei de-a X-a ediţii a Galei Premiilor Studentul Anului, organizată de Voluntari pentru Idei şi Proiecte. Evenimentul i-a reunit la sala ArCuB pe finaliştii celor cinci categorii de concurs cu profesioniştii şi liderii de opinie din domeniu.

Câştigătorii Studentul Anului

În faza finală a concursului, 25 de finalişti au aspirat la câştigarea marelui premiu. Dintre aceştia, învingătorii fiecărei categorii, care au obţinut trofeul Studentul Anului şi premiul în valoare de 1500 de euro, sunt: Carles Tolomeiu (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Facultatea de Arhitectură şi Urbanism) la Arhitectură, Alexandra Bioc (Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative) la Drept, Miriam Şerban (Academia de Studii Economice Bucureşti) la Economie, Aurica Stan (Universitatea Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării) la Jurnalism şi Comunicare şi Dana Fătu (Universitatea de Medicină şi Farmacie Bucureşti, Facultatea de Medicină) la Medicină.

Câştigătorii au dovedit că sunt cei mai buni studenţi din domeniul lor, fiind selectaţi din peste 150 de participanţi din diferite oraşe ale României. Performanţa lor a fost evaluată de un juriu de specialitate, format din reprezentanţi ai companiilor partenere: Westfourth Architecture, Architect Service si West Group Arhitecture (Arhitectură), KPMG (Drept), Capital Partners si Codecs (Economie), Starcom (Jurnalism şi Comunicare), Actavis şi Sindan Pharma (Medicină), specialişti şi profesori din marile centre universitare din ţară.

Câştigătorii de pe locurile al II-lea şi al III-lea au fost recompensaţi şi ei cu premii în bani şi intershipuri oferite de companiile partenere. Tatiana Ursu, finalista la Economie, a obţinut premiul special oferit de CODECS – o bursă în valoare de 1249 de euro la cursul Management de Proiect. Totodată, pentru toţi cei cinci finalişti la categoria Medicină, Fundaţia pentru SMURD a oferit invitaţii la Congresul European de Medicină de Urgenţă, care va avea loc în Franţa în luna septembrie a acestui an.

Prezentată în întregime de Sanda Nicola, Gala a fost presarată de momente artistice susţinute de Butterflies in My Stomach, Adina Sima şi Simonei Radu & Friends.

Cu 3 zile înainte de Gala de Premiere, finaliştii celor 5 categorii s-au reunit în Bucureşti, pentru a lua parte la o serie de traininguri special construite pentru ei pe diverse teme cum ar fi Leadership, Public Speaking sau Personal Branding, susţinute şi organizate cu sprijinul companiei PETROM, partener al proiectului „Studentul Anului”. Pe parcursul celor trei zile, tinerii viitori profesionişti au format o comunitate a celor mai buni studenţi din ţară şi au interacţionat cu membrii juriului şi personalităţi din domeniu.

Studentul Anului este un proiect al asociaţiei studenţeşti „Voluntari pentru Idei şi Proiecte”, al cărui scop este răsplătirea studenţilor de elită din ţară pentru performaţele lor şi încurajarea lor să-şi construiască o carieră de succes în domeniile de specialitate.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0