fbpx

Au început înscrierile pentru titlul de cel mai bun Student al Anului 2013!

Studentul Anului 2013, un proiect al organizaţiei Voluntari pentru Idei şi Proiecte, dă startul competiţiei naţionale care, ajunsă la cea de-a X-a ediţie, susţine şi premiază elita sistemului universitar din România. Şi anul acesta vor fi recunoscuţi cei mai buni studenţi din următoarele domenii: Drept, Jurnalism şi Comunicare, Economie, Medicină şi Arhitectură.

Au început înscrierile pentru titlul de cel mai bun Student al Anului 2013!

Categoria Arhitectură se adresează celor mai buni studenţi înscrişi la una dintre facultăţile de profil şi îi aşteaptă să demonstreze că au capacitatea de a găsi cele mai bune soluţii pentru tema de concurs propusă de către cei trei parteneri oficiali: Westfourth Architecture, Architect Service şi West Group Arhitecture.

Studenţii care vor să intre în cursa pentru distincţia de cel mai bun Student al Anului pe categoria Arhitectură, trebuie să completeze şi să trimită un formular de înscriere şi să rezolve, până pe data de 12 mai 2013, tema specifică acestei categorii. Atât formularul de înscriere, cât şi tema de concurs pot fi descărcate direct de pe site-ul oficial al proiectului www.studentulanului.ro.

Lucrările vor fi jurizate de către arhitecţii fondatori ai firmelor partenere, domnul Vladimir Arsene, domnul Constantin Ciurea, domnul Adrian Cristescu, dar şi de alte personalităţi din domeniu.

Deţinătorii celor mai bune cinci lucrări vor avea ocazia să participe la un mini-proiect de dezvoltare personală asigurat de Petrom România şi vor concura pentru trofeul Studentul Anului 2013 şi premiul de 1500 de euro oferite câştigătorului locului întâi sau pentru poziţiile doi şi trei, premiate cu sumele de 500 de euro, respectiv 300 de euro, toate oferite în cadrul Galei Studentul Anului, evenimentul formal de la sfârşitul lunii mai 2013, care va închide această competiţie.

Westfourth Architecture este o firmă de arhitectură cu sedii în Bucureşti, New York şi Istanbul, înfiintaţată în anul 1991 de către domnul Vladimir Arsene, în prezent preşedinte şi designer principal al firmei. Succesul firmei a inceput odata cu câştigarea unui concurs internaţional şi continuă până în ziua de astăzi.

Architect Service este o firmă de arhitectură condusă de domnul Constantin Ciurea cu un portofoliu de activităţi bogat si o arie de expertiză largă, de la design general până la obţinerea documentelor necesare şi consultanţă în domeniul construcţiilor.

West Group Arhitecture este o firmă de arhitectură condusă de domnul Adrian Cristescu interesată direct de problemele de sustenabilitate si implementarea principiilor construcţiilor verzi în cadrul proiectelor din portofoliu.

Pentru mai multe informaţii privitoare la competiţie, accesaţi site-ul: www.studentulanului.ro sau pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/StudentulAnului.VIP.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 14 ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0