fbpx

Austrian Hours @ Green Hours

Cea de-a treia ediţie a Austrian Hours @ Green Hours continuă şi în această lună seria de concerte din lumea jazz-ului austriac. După Pichler´Bros, Talltones, Klaus Paier şi Asja Valcik, incursiunea propusă de Forumul Cultural Austriac continuă pe 8 martie cu Martin Gasselsberger Trio, pianistul desemnat de către revista „Concerto” drept artistul austriac de jazz al anului 2010. Această distincţie se datorează în mare măsură şi activităţii sale cu acest trio.

Austrian Hours @ Green Hours

Alături de Roland Kramer (contrabas) şi Gerald Endstrasser (percuţie), el prezintă un program caracterizat pe de o parte de un sound senin şi melodic, pe de altă parte de un înalt grad de improvizaţie, impresionant prin acurateţe şi inventivitate. Comparat cu Keith Jarrett, Esbjörn Svenson sau Abdullah Ibrahim datorită compoziţiilor sale, Gasselsberger devine un nume tot mai cunoscut în jazz-ul european. Dialogul muzical dintre cei trei muzicieni variază de la concert la concert, promiţând un recital imprevizibil şi exploziv în seara de 8 Martie, pe scena Green Hours.

http://www.gasselsberger.com/cms/files/projects/1_any_place_but_there.mp3

Formaţia Quadtrat:sch încheie seia de concerte din acest an pe 15 martie cu un concert cu adevărat austriac interpretat la cvartetul de instrumnte format din ţambal, chitară, ţiteră şi contrabas.

Concertele încep la orele 21, iar biletele pot fi rezervate la Green Hours 22 Jazz Cafe.

Green Hours 22 Jazz-Cafe

Calea Victoriei nr. 120, Bucureşti

Rezervări: Tel.: 0788 452 485

Detalii pe: http://www.austriacult-bucuresti.ro/

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0