fbpx

AUTOR 2017: come to all your senses: 90 de artiști, 5 continente, toate simțurile

Închide ochii. Cum crezi că se aude un inel? Oare ce gust are o brățară?

Vino să asculți, să vezi și să guști bijuterie contemporană de pe 5 continente la AUTOR, târgul internațional de bijuterie contemporană, pe 13 și 14 mai, la Grand Hotel du Boulevard București. Singurul eveniment internațional de bijuterie contemporană din Europa de Sud-Est și unul dintre cele trei din Europa se pregătește de ediția cu numărul 16. AUTOR 2017 este inspirat de UniCredit Bank.

despadurit_mona-velciov

Cei MAI mulți 

90 de artiști își prezintă în premieră colecțiile la AUTOR și trasează harta unui eveniment complet și complex – din Japonia, Argentina, și SUA până în Finlanda, Canada, sau Israel, voci și gusturi se reunesc în cel mai intens eveniment generat de bijuteria contemporană.

despadurit2_mona-velciov

Lumea văzută de Mona –  Focus Designer AUTOR 2017

”Obiectele prezente reprezintă un protest și o confesiune: aceea a suferinței pădurii, cu care mă confund la rândul meu”, spune Mona Velciov. Colecția ”Despădurit”/ ”Deforested” vorbește despre defrișarea ultimelor păduri virgine din Europa, e o reacție și un statement. Bijuteria e comunicare  – purtăm cum simțim.

Premiile AUTOR & more

Pentru că premiile de la AUTOR se extind cu fiecare nouă ediție, iată ce e nou acum: Athens Jewelry Week Award oferă designerului ales participarea gratuită la cel mai nou eveniment în lumea bijuteriei contemporane, și myday-byday Award: 7 zile de ‘personal exhibition’ în galeria de bijuterie contemporană myday-byday din Roma.

despadurit3_mona-velciov

Premiile clasice rămân pe poziții: Autor Awesome Award pentru cel mai promițător artist participant la târg, Premiul Assamblage – un curs oferit de Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage unui designer emergent; Krama Institute Award – un curs de bijuterie la Institutul de bijuterie Krama din Atena. Și lista continuă: Premiul Publicului – știți ce e cu el, mergeți deci să votați, Premiul ELLE (un material editorial extins în revistă) și, ultimul într-o ordine aleatorie, Premiul Molecule-F, constând în promovare în comunitatea online și prezența în magazinul offline Molecule-F.

AUTOR Revista – numărul 4

Come to all your senses, spune numărul 4 al revistei – and get it, spunem noi. AUTOR Magazine – o revistă  cu bijuterie contemporană care te simte și pe care o simți. Știm că i-ai prins gustul: Autor Magazine, The Senses Issue, te așteaptă la târg.

AUTOR. Bijuterie contemporană. Un gust dobândit. Pe 13-14 mai, la Grand Hotel du Boulevard București (Bulevardul Elisabeta, 21).

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0