fbpx

“Avem ceva în comun: iubim muzica bună!” Trio Strad

O vioară, un violoncel, un pian şi trei nume mari – Alexandru Tomescu, Răzvan Suma şi Toma Popovici. Sau Trio Strad, născut din dorinţa celor trei muzicieni de a promova muzica de calitate. Concretizat în Turneul ArTime, care a început în 5 decembrie şi care a parcurs oraşele Reşiţa, Petroşani, Bistriţa, Baia Mare, Sibiu, Dumbrăveni, Arcuş.

Acum Trio Strad ajunge în Bucureşti. Dacă sâmbătă la Garage Hall, cei trei oferă un recital Fusion alături de cunoscutul artist Berti Barbera, ei se vor afla duminică, 18 decembrie pe scena Sălii Radio într-un recital Very Classic. În program – Trio în Si major op. 8 de Johannes Brahms şi Trio în fa minor op. 65 de Antonin Dvořák.

“Avem ceva în comun: iubim muzica bună!” Trio Strad

Până acum turneul ArTime şi-a atins scopul: săli pline peste tot şi entuziasm din partea publicului pentru cele trei tipuri de program propuse: very classic (cu triourile de Brahms şi Dvořák), light classic (cu opusuri de Schubert, Chopin, Saint-Saëns, Paganini) şi fusion classic, care a conţinut cover-uri după melodii celebre ale unor formaţii ca Beatles, Led Zeppelin, dar şi compoziţii de Heitor Villa Lobos şi Julio Santillan.

Recitalul de la Bucureşti va fi precedat de o repetiţie generală cu public programată pentru ora 14, în cadrul căreia veţi putea asculta programul Fusion, în care li se va alătura Berti Barbera. Acest eveniment se înscrie în proiectul « Tinerii la repetiţii » lansat de LiterNet, în care Trio Strad a decis să se implice pentru a le putea arăta doritorilor ce se ascunde în spatele unui recital de succes.

Trio Strad va fi prezent pe scena Sălii Radio aşadar, în data de 18 decembrie începând cu ora 19.00. Iar dacă nu aţi prins bilete, veţi putea să urmăriţi recitalul celor trei artişti la Radio România Muzical (104,8 fm ), într-o transmisiune directă realizată de Monica Isăcescu. De asemenea, cele două recitaluri de la Bucureşti vor fi preluate de TVR Cultural şi difuzate în datele de 25, 26 şi 27 decembrie de la ora 19.00 în cadrul emisiunii Concertele TVR Cultural, realizate de producătorul TV Oana Drăgulinescu.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0