fbpx

Banchiza Urbană: 11-17 decembrie în București

Un anumit tip de frenezie a cuprins orașul. Ceea ce înseamnă că este cazul să ne facem loc prin agende și pentru nenumăratele evenimente ale iernii bucureștene.

Luni: Colinde interpretate de Corul SOUND

Un început de săptămână lin poate avea loc la Catedrala Sf. Iosif în compania colindelor interpretate de corul SOUND în scop caritabil.

Marți: Bucharest Design Meetup #6

Întreaga comunitate de designeri (visual, graphic, web etc.) e invitată la ultima întâlnire de profil a acestui an, într-un cadru informal, la Apollo111 Barul.

Miercuri: Lumea e bine făcută. I N F I N I T E Z I M A L

Urmează o săptămână sub semnul jurnalismului poetic și al revistei culturale Infinitezimal. Se va citi poezie și vor fi concerte, până pe 17 decembrie la Kube Musette.

Joi: ALT. CRĂCIUN 2017

Până în 22 decembrie, mergem la Hanul Gabroveni pentru un târg de Crăciun care va etala noutăți în materie de design și cadouri tradiționale.

Vineri: Christmas Maker Fair

La MATER va avea loc în acest weekend un târg de Crăciun alternativ, unde cadourile prezente vor fi realizate de creatorii, designerii și artizanii autohtoni.

Sâmbătă: Pulovăr ❆ for the selfless selfish

Petrecerea de sâmbătă seara se lasă cu cât mai multe cadouri festive (haine, jucării, alimente, rechizite) adunate în scop caritabil. Uniformele festive, puloverele, vor fi vedetele serii la Apollo111.

Duminică: Organic Christmas

La Point, weekendul se va desfășura sub semnul organicului: alimente bio, cadouri ecologice și colinde contemporane.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0