fbpx

Banchiza Urbană: 12-18 martie în București

Luni: Luna francofoniei la Institutul Francez

Seria de evenimente dedicată iubitorilor universului francofon continuă până la final de martie. Luni, o piesă de teatru la Teatrul Țăndărică dedicată tinerilor, „Jim déplace les gravats”, prezentată de trupa AMIFRAN din Arad. Intrare liberă.

Marți: Piețe din Europa și istoriile lor

Nu ne speriem nici de marți, nici de 13 și mergem la Cărturești unde, începând cu 18.30, are loc lansarea cărții „Orașe în rezumat. Piețe din Europa și istoriile lor” și vernisajul unei expoziții de fotografie realizate cu drona semnate de Cătălin D. Constantin.

Miercuri: Designerul ca antreprenor | Curs de Integrare în Supply Chain

Pentru cei preocupați de antreprenoriat și design, la Mezanin are loc o nouă întâlnire inițiată de Design Feed. Cursul este susținut de Adi Popescu, iar inivitatul special este fashion designerul Lana Dumitru.

Joi: Adelina Ivan / Solo Show

La Galeria Anca Poterașu va avea loc pe 15 martie vernisajul expoziției  „A restaura sau cum structurile stabile au nevoie de gesturi fragile” – o explorare a parcursului conceptual al artistei Adelinei Ivan. Un interviu cu Adelina despre armonia liniilor funcționale puteți citi în cel mai recent igloo #182.

Vineri: One World Romania 11

Unul dintre cele mai așteptate festivaluri de film documentar ale anului a ajuns la ediția 11. One World Romania ne invită până în 25 martie la filme, dezbateri și cugetare la tema ediției: ”Get Real!”

Sâmbătă: Calea Călărașilor 2018

O plimbare prin Bucureștii vechi și noi ne poate dezvălui secrete din zona Calea Călărașilor. Plimbarea este inițiată de asociația „Bucureștiul meu drag”, iar punctul de întâlnire este stația de metrou Muncii.

Duminică: Atelier de arhitectură pe nevăzute

În acest weekend, la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” ni se propune o descoperire a arhitecturii printr-o succesiune de senzații: texturi, sunete, detalii. Participarea este gratuită și este posibilă pe bază de înscriere.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0