fbpx

Banchiza Urbană: 15 – 21 aprilie în București

Înainte de a părăsi aproape toți Bucureștiul în vacanța de Paște, încercăm să ajungem la cât mai multe evenimente din oraș. Câte unul în fiecare zi.

Luni: Soviet Hippies | Documentary Mondays

O nouă zi de luni, un nou documentar la Centrul Ceh. De data aceasta despre mișcarea hippie din URSS-ul anilor 1970. De la 20.00.

Marți: American Independent Film Festival | ediția a 3-a

În caz că nu ați ajuns în weekend, maratonul filmelor indie americane continuă până în 18 aprilie la Cinema Pro și MȚR.

Miercuri: Flori sălbatice din România – o istorie botanică”

O expoziție deosebită de pictură ne este propusă de MNAR în colaborare cu Societatea Română a Artiștilor Botanici, sub curatoriatul Irinei Neacșu. În cadrul expoziției va fi prezent și albumul regal The Transylvania Florilegium, realizat de Fundația caritabilă a Prințului de Wales, lansat în 2018 la Londra. Până în 5 mai.

Joi: Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii #5

Orașul se va anima din nou (până în 21 aprilie) grație luminilor și a video-mapping-ului prilejuit de cea de-a cincea ediție Spotlight.

Vineri: Expoziție „Gherasim Luca – Erou limită”(1913-1994)

În cadrul Sezonului România – Franța, Muzeul Literaturii Române ne invită la expoziția „Gherasim Luca – Erou limită”, prilej de descoperire a producției inedite și confidențiale de carte – obiect, albume fotografice deturnate etc.

Sâmbătă: Copacul cu fapte bune 14

O invitație la generozitate și fapte bune din partea celor de la „Copacul cu haine”, care ne așteaptă la Expirat, sâmbătă de la 10.00 la 19.00.

Duminică: AUTOR 10 ani

Cel mai îndrăgit târg de bijuterie contemporană, AUTOR, revine cu ediția aniversară – 10 ani. Până să ne revedem la TNB pentru a-i descoperi pe cei peste 100 de designeri internaționali din 27 țări, vă invităm să descoperiți în Banchiza Urbană 12 o discuție cu Dan Pierșinaru, fondator și director AUTOR.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0