fbpx

Banchiza Urbană: 16 – 22 aprilie în București

Urmează o săptămână eclectică în care filme de toate culorile se pot strecura în oraș pe lângă festivaluri de muzică și design, lansări de carte și seri cu vin bun. Orașul înflorește și nu ne rămâne decât să ne bucurăm.

Luni: Documentary Mondays la Centrul Ceh

Documentarul propus de Centrul Ceh în această luni este „Spaceship Earth” – r. Kevin McMahon, 2016, care atrage atenția asupra provocărilor cu care ne confruntăm din cauza încălzirii globale. Intrare liberă.

Marți: Cu drag, Van Gogh la Cinema Elvire Popesco

Rămânem în lumea filmului și plonjăm în cea a picturii animate, alegând să vedem filmul Loving Vincent la Elvire Popesco. De la 19.00.

Miercuri: Cinepolitica 2018 – festival de film politic

Până în 22 aprilie, la Cinema Elvira Popesco și Institutul Balassi, revine filmul politic. Subiecte controversate și actuale constituie temele actualei ediții: corupție în Balcani, jihadism, supraviețuirea în Berlinul nazist etc.

Joi: Degustare de vinuri Bauer

Cum sună o seară cu vinuri alese de la Crama Bauer plus un meniu de degustare pregătit de cei de la Bistro GUXT? Noi am spune că destul de tentant, mai ales după ce am cutreierat printr-unele dintre cele mai frumoase crame din România. Concluzia o descoperiți în noul album igloobest, Crame din România, unde găsiți și povestea Cramei Bauer.

Vineri: Dan Perjovschi. The Book of Notebooks Lansare de carte

De la 19.00, la Fabrik, se lansează într-un tiraj limitat cartea „Dan Perjovschi. The Book of Notebooks / Cartea carnetelor”. Aceasta se dorește o mărturie a narațiunilor grafice ale artistului Dan Perjovschi, pornind de la cercetarea arhivei sale de aproximativ 250 de carnete.

Sâmbătă: V for Vintage

Dedicat designerilor independenți și culturii vintage, târgul V for Vintage a ajuns la ediția 20 și își așteaptă vizitatorii la The Landmark (Piața Romană). Un interviu cu Laura Călin, fondator V for Vintage, puteți citi aici.

Duminică: Jazz in Church 2018

De joi până duminică, jazz-ul și invitații săi din zece țări și patru continente se mută la biserica Lutherana, la festivalul Jazz in Church.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0